1999 depreminde garip olaylar

ikisi doğru diğerlerinin bilmiyorum yinede saol

elhamdülillah bende müslimanım ama taksici nurdan yaratılmış warlııklar kelimesini nasıl kullanabilio nerden bilio nurmu görmüş hiç

nur ışık demektir.
yıldızlar olayına bir şahitte benim.
deprem gecesi ben salonda yattım.abimle benim yatagım ranzaydı abim o gece ranzada ust tarafa yatıyor.(yani benim yerime ) depremde aly ranzaya koca gardolabı düşüyor.deprem sırasında (45 saniye) 3 kattan aşağı bir şekilde bütün aile indik.biz aşağıdayken hala deprem oluyordu. asfalt çok sıcaktı onu hatırlıyorum.yıldızları o kadar parlak hiç görmemiştim.

arkadaşlar gölcük depreminde değirmenderedeki evimiz yıkılmıştı
diğer olaylar hakkında birşey söyleyemem ama 4.olaydaki söylenen olayın gerçeği şudur:
deprem nedeniyle dalgalanan denize tüpraşın alevinin yansımasıdır
tüpraş tam gölcüğün karşısındadır ve ve o gece olanda budur
yıldızların çokluğu o gece benimde dikkatimi çekmişti doğrudur ama nedenini bilemiyorum

pffffff...... Deprem oldu ve Allah bırden bir sürü mucizemi yarattı?? Bunu mu demek istiyorsunuz?? Bunları uyduranlar kafasına takkeyi öyle bir örtmüş ki her tür ışıktan yoksun ancak buna ragmen nasıl oluyorda nuru görduklerını sanıyorlar anlamıyorum. Bu yazıdan sonra dinsiz, kıtapsız oldugmu dusunenler olabılır ama tamamen yanılıyorsunuz. Allah mucize yaratmak için neden depremi seçsinsin ki? Böyle bir şeye ıhtıyacı var mı sızce?

Bütün bunların hepsi doğrudur. Safsata diyenler bilsinlerki görmeden inanmayacaklar....

elbette doğruluk payı var nedne olmasın? tabi burda yorum yapan arkadaşların inanç duırumları gözönüne çıkıyor. ateş topu hakkında şöyle bişrşey anlatabilirm.depremden 1 sene sonra ben ambarlı limanında çalışmaya başladım ve özüne sözüne güvendiğim bi vinç operatörü arkadaş o gün gece vardiyasında çalışırken vincin kontrol kabininde(ortalama bir binanın 3. kat yüksekliği kadar yüksekte) bahsedilern alev topunu gördüğünü belirtti ..

4. olaya ailemle ben şahit oldum çok korkunçtu...

daha bunlar gibi nicesini okudum gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor..

denizden alev topu çıktığını duydum , bartında buz gibi akan kaynak suyumuz o gün kan gibiydi ve köpekler bütün gece susmadılar , evin etrafında dönüp durdular , gökyüzünde tek bir bulut yoktu ...

bunlar tamamen uydurma hikayelerdir.. insanların hassas noktaları bu tip durumlarda karşılık veremiyor ya doğruysa ya çarpılırsak ya inkar edersek kötü şeyler olursa gibi durumlar etkiliyor ve inanmak zorunda hissediyor.

ben yazılan olaylardan 5. sine şahit oldum. depremde 1 haftalık askerdim istanbulda sarsıntıda dısarı çıktığımızda yazıldığı gibi gökyüzündeki yıldızlar neredeyse elimle uzansan dokunabilecekmişim gibi gelmişti bana.

son derece cahilce bir beyan....yazmadan önce biraz düsenelm lütfen!!!

Hala insanlar buna rağmen müslümanlığa efendimize hakaret ediolar duyun bilin okuyun bu olaylar ne ilk nede son olacak bir gün tüm dünya müslüman olacak şahadet getirecek umarım çok fazla geç olmaz.... Teşk blackwolf

son derece cahilce bir beyan...yazmadan önce birazcik olsun düsenelim lütfen!!!

Allah ın işi ya hayran kaldım....

Geri