18 Wheels of Steel Haulin Otogarlı Otobüs Modu + Türkçe + Türkiyede | HH & RS |

arkadaşlar bu yukarda yazan modlara kopyalanması gereken dosyaları ben bulamadım. butun dosyaları cıkarttım ama ıclerınde o moda kopyalanması gereken dosylar yok. bı yardımcı olursanız sevınırım.

kardeş paylaşımın için teşekkürler daha önce otobüs yamasıyla oynadım ama bunu beceremedim ya...

Evet bahsedilen dosyalar yok, sadece türkçe mod kurulabiliyor, otobüs işe yaramadı, çözüm bekleniyor. Otobüs mod?

arkadaşım verdim ya otobüs mod için gereken dosyayı. indir kur, 100 de 100 çalışıyor. denendi

Teşekkürler arkadaşım uğraşmışsın; onu gördüm zaten, indiriyorum sağol. Ama yine de burdakinin de düzeltilmesi gerek.
Upload için Cehennem ve Kimyastık teşekkürler

çOooOk teşekkürler hard truck american ve 18 whells oynadım onlar güzeldi bi de bunu deneyelim türkçe olarak :D

euro truck da war oda çok güzel

ya arkadaşlar otobüs yamasını kurdum ama tır dorsesini alıyorsun normal yolcu değil ben nerede hata yaptım anlamadım

ya arkadaşlar otobüs yamasını kurdum ama tır dorsesini alıyorsun normal yolcu değil ben nerede hata yaptım anlamadım

dostum haritadan firmaları aç.. sonra otogar a bul we git.. normal firmalara gidersen tır kasası alırsın.. otogar simgesini görürsün zaten otobüs resmi falan var..

arada bi sorun var ama anlamadık.Bi kısım sorunsuz oynuyor, bi kısım da sorun var aynı işlemleri bende yaptım otobüs yok çözmeye çalışıyorum.

usta sagolsaın oyun ıcın de otobus yaması olmuyor...zipden .uha lı dosya cıkıyor ...

Arkadaşım supermod.scs ve truck_storage.scs dosyaları yok ki nerede ki bu dosyalar ya çıracamya

tesekkurler dostum infiriyorum calısrısa +rep bi cok arkadasımız sorun yasıyor!! yardımcı olun arkadasalr ben indiriyorum!! yaparsam yapamayan arkadaslara yardımcı olucam...

öncelikle paylaşım için gerçekten çok teşekkür ederimm ancak ben hiçbir yama indirmedim orjinal olarak indirdim ancak benden şifre istiyor ne yapmam lazım ?_?

Geri