18 Wheels of Steel Haulin Otogarlı Otobüs Modu + Türkçe + Türkiyede | HH & RS |

öncelikle paylaşım için gerçekten çok teşekkür ederimm ancak ben hiçbir yama indirmedim orjinal olarak indirdim ancak benden şifre istiyor ne yapmam lazım ?_?

şifreye cehennem@hackhell yaz acılır :)

hocam bi el atsan.. dediğn dosyaları bulamıyoruz

DOSTUM işi çözdüm uha dosyasını netten uharc die bi dosya var onunla açıyosunun sonrada belgelirm içindeki modsun içine çıkartıyosunuz.ama ben otobüsleri pek sevmedim.
ama kamyonlar iyi :d

teşekkürler emeğine sağlık

teşekkür ederim emeğinize sağlık otobüs yamasını win uha programıyla açarak yükledim ama otogardan işi alıyorum peronda yolcular çıkıyor. işi aldıktan sonra ne yapacağım yolcuları mı alacağım ? yolcuları almayı denedim ama alamadım yardımcı olursanız sevinirim...

neoplanın gercegını kullandıktan sona bu bıraz garıp gelcek ama emegıne saglık saol

[abi harbiden şahane olmuş hele yallah şöför koparıyor adamı ellerinize emeğinize sağlık

Uharc ile çalıştırdım araclar.scs ve otobusmodu.scs çıktı. //supermod.scs ve truck_storage.scs yi bulamadım. Ayrıca automat , def , vehicle dosyaları diye hiçbirşey yok. Ve son olarak ta Mod klasörünün içinde flare diye birşey de yok :S Şu dosyaları upload edip bir linkte verirse birisi çok sevineceğim.. ( Oyunu belgelerime attım,çalıştırdım 18 whos haulin klasörü o zaman geldi. Bu dosyanın içinde mod mevcut ama onun içinde flare yok.Yanlış ne yapmış olabilirim ??? )

yaw dostlar türkçe paket sorun çıkarmıştı diye silmiştim,bide bunu yükleyeyim.inşallah çalışır.Eline sağlık.

sürekli aynı hatayı veriyor nerden indirirsem indireyim dosyadan çıkan haulin.exe yi çalıştırınca 18 WOS Haulin yazan bir uyarı penceresi çıkıyor ufak tamam deyince kapanıyor başka da birşey olmuyor

çok eğlenceli olacağa benziyor.paylaşım için teşekkürler

Bu oyun bende hiç kurulu değil bu linkleri indirmem yeterli oluyormu yoksa orjınalın üstünemı yuklemek gerekıor

Ne zmndan beri bu oyunu indirmeyi dusunuyordum arkadasim emegine saglik paylasim icin,bir de tatlisesin sarkisi warsa Allah desene tam tir soforu olucaz :D :D

Geri