[+18] Pişti atarak Rus KızLarını Soyun! | FreeSweetGames | HH & RS |

arkadaşlar bu pişti değil yada piştinin değişik versiyonu ben kurdum ama kızlar bile çıkmadı bi garip

cehennem kardeş indirdim, açtım. ancak setup bölümündeki tüm yönlendirme bilgi yazıları soru işaretleri ile dolu. setup yapamadım, ben de mi bir hata var yoksa paket mi bozulmuş. rar şifresini klavyeden bile girdim

cehennem kardeş indirdim, açtım. ancak setup bölümündeki tüm yönlendirme bilgi yazıları soru işaretleri ile dolu. setup yapamadım, ben de mi bir hata var yoksa paket mi bozulmuş. rar şifresini klavyeden bile girdim

sende sorun yok kurulum dosyası rusça diLinde... kaLvyen Türkçeye ayarLı oLduqu için ???? oLarak görübür... beLirqin butonLara basaraq kuruLumu yapabilirsin ; )

tamam deneyeceğim, ilgin için teşekkürler

c:\games\???????? şeklinde yazan yerdeki soru işaretleri yerine mesela pisti yazın ve enter a basın kurulum tamamlanır. sonra kurduğunuz yerden oyunu açabilirsiniz. ama oyunda ne kızların resmi var nede oyun pişti... anlamadım bende...

göründügü kadar kolay degil arkadslar :D heveslenmeyin bildigimiz pişti gibi degil galiba ben kimseyi göremedim mesela :D

Kuramayanlar önce klasörü rardan çıkarıp sonra c:/games/?????? soru işareti olan yere asd gibisinden bişeyler yazp kurmayı deneyin. Part 12 deyim ama hiç kız resmi çıkmadı :D çıkmıcakda sanırım sildim bende

sallama dostum bu oyun kız felan yok indirmeyin

eLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM SİTEYE HİC GİREMİOM .... ARADA OYLE COK YOĞUNUM ÖZÜR DİLİYORUM SİZDEN

Bu oyun pişti değil birincisi, ikincisi kadın resimleri çıkmıyor.Nasıl bir oyun onu da çözemedim.

bu oyunun kuralları nedir biraz açıklama ...

kumara alıştırıon dai :D

yaw ben oynadımda olmadı öle işi

Geri