Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cehennem kardeş indirdim, açtım. ancak setup bölümündeki tüm yönlendirme bilgi yazıları soru işaretleri ile dolu. setup yapamadım, ben de mi bir hata var yoksa paket mi bozulmuş. rar şifresini klavyeden bile girdim
cehennem kardeş indirdim, açtım. ancak setup bölümündeki tüm yönlendirme bilgi yazıları soru işaretleri ile dolu. setup yapamadım, ben de mi bir hata var yoksa paket mi bozulmuş. rar şifresini klavyeden bile girdim
c:\games\???????? şeklinde yazan yerdeki soru işaretleri yerine mesela pisti yazın ve enter a basın kurulum tamamlanır. sonra kurduğunuz yerden oyunu açabilirsiniz. ama oyunda ne kızların resmi var nede oyun pişti... anlamadım bende...
Kuramayanlar önce klasörü rardan çıkarıp sonra c:/games/?????? soru işareti olan yere asd gibisinden bişeyler yazp kurmayı deneyin. Part 12 deyim ama hiç kız resmi çıkmadı çıkmıcakda sanırım sildim bende