[+18] Geyikler Bölümü Şikayet / İhbar Hattı !

http://www.hackhell.com/18-geyikler/477490-yatakta-hangi-canavarsiniz-8.html

DahaDa Eski Mesajlarda var .
Konu > Alt 09-12-2008, 09:04 PM ( 12.09.2008 )
Mesajdan beri 1. ve 2. sayfalarda Güncelliğini koruduğu için mesajlar silinmemiş .
Yani Süregelen bir Devamlılık arz ediyor .
Konu 2007'den beri ilk sayfalarda yer alıyor .
Sondaki sayfadan Mesaj atılarak Ön sayfaya çıkartılmamış .
Konunun Açılış Tarihi > Alt 09-09-2008, 03:04 AM ( 09.09.2008 )

Maryonun Gerçek Yüzü Konusu
Açılış Tarihi > Alt 07-09-2007, 01:42 AM

Güncellenen Tarihler Arasında
Alt 06-27-2008, 07:18 PM
Alt 06-21-2008, 04:14 PM
Alt 07-01-2008, 02:49 PM
Alt 07-09-2008, 04:40 PM
Alt 07-27-2008, 03:06 PM

Vs diye sürekli gelen bir Güncelleme var .
Bu konu genelde +18 Geyikler Bölümünün 1. ve 2. sayfalarında gezinen konulardan birkaçından sadece biri .
Buda son sayfalara düşüp güncellenmemiştir . Yada 30-40 vs gibi sayfalara gidip güncellenmemiştir .
:goz:

Şimdi ben sana Açık Açık soruyorum Kuzay
Ne yapmaya Çalışıyorsun ?
Bir sorunun varsa pm atabilirsin .
Şikayet başlığınada yazdın bu konu güncellemesi vs konusunu yine Kendi isteğinle kapattın .
Bana pm ile sorunlarını yazmanı istiyorum .
Şikayet başlığına lütfen yazma .

kardeş 2 sorum olcak
birincisi geçenlerde 4 fotoğraflı bi konu açtım konu daha önce açıldığı için kapatıldı 3 fotoğrafta geyik ile ilgili bi durum vardı 4. fotoğrafta ise bi balina vardı bu 3 fotoğraf gerçekten başka konuda varmış fakat bi tane balinalı olan resim yokmuş konum buna rağmen kapatıldı ben o 3tane geyikli fotoyu çıkarsam bitane balinalı fotoyla bişeyler oluşturmaya çalışsam daha önce verilmiş olduğu için konum kapanırmı?
ikinci sorum ise şişme kadınla ilgili bi konum var yanlız şişme kadının fotoğraflarda erojen bölgesi görünüyor acaba sakıncalımı moderetörlerden isteyene fotoyu gönderebilirim eğer kapanacak gibi bi konu ise hiç açmak için uğraşmayayım
teşekkürler

kardeş 2 sorum olcak
birincisi geçenlerde 4 fotoğraflı bi konu açtım konu daha önce açıldığı için kapatıldı 3 fotoğrafta geyik ile ilgili bi durum vardı 4. fotoğrafta ise bi balina vardı bu 3 fotoğraf gerçekten başka konuda varmış fakat bi tane balinalı olan resim yokmuş konum buna rağmen kapatıldı ben o 3tane geyikli fotoyu çıkarsam bitane balinalı fotoyla bişeyler oluşturmaya çalışsam daha önce verilmiş olduğu için konum kapanırmı?
ikinci sorum ise şişme kadınla ilgili bi konum var yanlız şişme kadının fotoğraflarda erojen bölgesi görünüyor acaba sakıncalımı moderetörlerden isteyene fotoyu gönderebilirim eğer kapanacak gibi bi konu ise hiç açmak için uğraşmayayım
teşekkürler

+18 Geyiklerde 1 Konuda En az 3 Resim Bulunması zorunluluğu var .
Zaten balina resmide birçok kez verildi . Konunun kapatılması kadar doğal bir olay yok .

2. Sorun ise - Biz Burda Adult'a kaçan fotoğraflar yayınlanmasına izin vermiyoruz .
Fotoğrafları Editleyerek verebilirsin fakat , Konunun Geyik (mizah) ile alakası olması lazım
Normal bir şişme kadın resmi koyup burdan geyiklik konu diye yayınlanmasını beklemezsin .
Umarım yardımcı olmuşumdur .
+18 Geyikler Kısmı kuralları Sabit başlıkta yazıyor .
Daha detaylı bilgiyi ordan edinebilirsin .
iyi forumlar

Geri