150.000 ADET Universal Drivers KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!!!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
114530su1.jpg

150.000 ADET Universal Drivers KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!!!

bilgi.png

150.000ADET Universal Drivers tam 1.5 Gb'lık arşiv, sıkıştırılarak sadece 100 Mb.'a indirildi.

33blbu9.jpg
Aklınıza gelebilecek herşeyin driver'ını bu arşivde bulabileceksiniz. Bu fırsat kaçmaz arkadaşlar.Artık ondan bundan yardım istemek, internette google'da driver ararken kaybolmak geride kaldı, bütün sıkıntılara son veriyoruz.Sadece yapmanız gereken bu 100 MB.'lık imaj dosyasını bilgisayarınıza indirmek ve Ultraİso veya benzeri bir program ile CD'ye yazmak. Bu kadar basit arkadaşlar, artık başkaları sizden driver isteyecek...Güle güle kullanın...

95.78 MB.

indir.png

http://rapidshare.com/files/201797271/150.000_ADET_Universal_Drivers_Sadece_100_MB_TURK.rar

Not : Lınk guncellenmıstır (12 araLık cumartesi 2009)

KnowN : Mutlaka Okuyunuz ! ..

RaRLı Dosya iÇerisinden ÇIKaN .iSz UzantıLı Dosya iLe iLgiLi oLarak SorunLar Gördüm Ve ßu Konuda YaRDımcı OLayım dedim ;

.iSz CD-DVD yedek dosyasıdır. ISO dosyasının sıkıştırılmış türüdür. Winmount Programı ile hiç açmadan içine bakılabilir veya Ultraiso ProgramI ile DVd'ye yazılabilir. Daemon tools programının güncel sürümü ile sanal CD olarak kullanılabilir...

nereye sıkıstırdınızki bulamadım :D

Driver Aramaya Son gißi ßirŞey ;)

bu tur programlar bişiye yramıyor benden soylemesi yanlıs anlama arkadasım paylasımını için demiyorum sadece ben bunun gibi 2 kez 50 bin ve 100 bin olan versiyonlarını indirdim bir tane bile driver bulmuyor en basitlerini bilee benim işime yramadı attım gitti buda aynı sanırım ama bilemiyorum kullananlaryorumlarını yazabirler

Tskler Bilader Cok Iyi Oldu Bu Valla

slm paylaşımın için tşk. cd yazarken hata veriyor fazla sıkıştırmışsınız galiba ......

kardeş bu dosya ısz uzantılı ve ben bunu nero da yazdıramadım tavsiye ettiğin ultra ıso programını indirdim ve kurdum fakat bundada yazdıramadım bana nasıl yapacağımı açıklayan bir mail atarsan sevinirim ayrıca yapaviliyorsan görsel anlatım yparsan d olur sana kalmış en kısa zamanda cevabını bekliyorum burda iki cd çöpe gitti

Geri