150.000 ADET Universal Drivers KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!!!

ya bunu nasıl indirecez yılan hikayesine dönmüş gezdiirp duruyor bizi

Emeğine sağlık..Güzel bir arşive benziyor.

Ulaş kardeş imaj dosyası yamıyor cd ye. farklı dosya çıkıyor onu iso yapıyorum ama neroda yazdıramadım . hatamı var ben mi yapamıyorum . ilgilenirsen sevinirim

Ulaş kardeş imaj dosyası yamıyor cd ye. farklı dosya çıkıyor onu iso yapıyorum ama neroda yazdıramadım . hatamı var ben mi yapamıyorum . ilgilenirsen sevinirim

Windowsu kurduktan sonra bilinmeyen driver için. Driver Yönetici Penceresinden Bu driverin Sürücüsünü kendim belirteceğim diyerekten Bu Driver Klasörünü veya Cd'ye Yazdıysanız Cd Klasörünü Gösterceksin, böylece eğer bu driverların içinde sana uygun olanı mevcutsa otomatik yüklencek. Sorununuz Hallolcak.Bu arada bu tur olaylarda kullanılan driver türü genelde inf. türü driverlardır. Bunlarda setup olmaz veya tak diye yüklenmez. Yanlış driver yükleme sonucu sistem hataları, mavi ekranlara kadar işler gidebilir. Bu Tur Driverları yuklemenin en kaliteli yolu en altta bahsettiğim yoldur.

Not: Inf. Dosyaları hakkında en ufak bir bilginiz yoksa bu işe bulaşmayın.

teşekkürler üstad ama ben derdimi anlatamadım özür dilerim. Dosyayı indirip açınca iso yerine (cd ye yazdırmak için) isz uzantılı dosya çıkıyor. Normal olarakta nero bu uzantıyı tanıyamadığı için cd ye yazdıramıyorum. iso yapıyorum uzantıyı. bu seferde yazıyor gibi yapıyor ama cd boş olarak çıkıyor. Şimdiden teşekkürler emeğine sağlık

Kardesım Sana bır program Onersem nero artık bıttı bılıyosun nefret bır Program ben bunu Ashampoo Burning Studio 2009 ıle cok daha ıyı kullandım tavsıye ederım nero hıc kullanmadım bu zamana kadar amelılık .ve o yuzden verdıgı hatalar ıcın ne desem yalan oLur . Ashampoo Burning Studio 2009<<< ufak bır program bunu kur ondan sonra yazdıramazsan konusalım ..

çok sağol üstad ilgine teşekkürler deneyip haber verceğim. Kolay gelsin

ben indirdim dvd ye attım ama yazmanın sonunda hata verıyor ıkı defa denedım
acaba sorunlumu merak ettım

daha önce k-systems adında bir driver dvd indirmiştim güzeldi. Ulash bunuda USB diskime atarsam zaten utility ve windows mevcut kurulum için flash bellekte birde driver gerisini sen düşün artık tam teşekkülü teknik servis elemanı. Yakında usb bellek şeklinde isviçre çakısı almam gerekecek hehe

Konunun iLK SayfaSına RaR Lı Dosyadan ÇıkaN .isz Dosyasi iLe iLgiLi açıKLama EKLenmiştir..

sıkıştıra sıkıştıra ben mahvoldum yaa bende sıkıştım az sonra gelirim

Saol ya Süper Paylaşım İndiriyorum hemen :)

Geri