140 soruda AKP GERÇEĞİ

Konuya daha önce bakmıştım ipsiz sapsız şeyler hep diyorum elinizde kanıt varsa mutlaka başvurun iddiayla olmaz.Eğer gerçekten Ak partinin kötü olduğunu düşünüyorsan mücadele et ölmekten korkma ölmek son değil başlandıçtır.Nasıl olsa öleceksin ha bugün ha yarın.Ben arkandayım yap başvurunu eğer Başbakanın müdahale ettiğini ıspatlarsan Ak paritiyi seçen adidir.

Ama bu 140 soruya karşılık 140 cevap bulamadım.
Ama zannediorum benim 1105 tane Ak Partinin liderliğinde ve başka insanların vesilesiyle oluşan ve hergün çoğalan haberler her türlü gelişmeleri vereceğim umarım yeter.

Burdan>>...

akpsavarlar yine birşey kabul etmiyorlar..kara cahilliklerine her türlü kılıfı uyduruyorlar..istikrarları bu olsa gerek.. :emzik

Ben bu sözümü bir şahısa söylemedim. şahısa söylemek istiyorsan chp görüşünün çoğu, aydın doğan, uğur dündan vs. vs. bir sürü kişi sayarım size çünkü bunlar masonlar benim müslüman kardeşimin kültürüyle oynadılar diniyle oynadılar, ülkenin üstünde oyunlar oynadılar, derin işlere karışdılar daha neler neler abicim ya daha bilmediğimiz neler var düzenledikleri oyunları hepsi ortaya çıkmadımı bir bir.. merak etmeyin gerçekler elbet ortaya net bir şekilde çıkacak kimin ne olduğu ortaya dökülecek amacının ne olduğu ozaman ya ben haksız çıkacağım yada siz haksız çıkacaksınız...

En başta herkezin bildiği gibi şu başörtüsü meselesi acaba saydığım kişiler bunları engellemeye çalışmadımı ? kuranda böyle birşey yokdur dediler istemediler allahın ayetini değişdirmeye çalışdılar. sence dinden çıkmadılarmı ? tabi önceden müslümanlarmıydı onuda bilmiyorum..

bende şahısa söyledin demedim zaten.

arkadaşım sen onun bunun mason olduğunu kabul ediyosun ama hükümetin ne halt

olduğunu o gözlerin bir türlü görmüyor.işte siz görmek istediğinizi görüp görmek

istemediğinizi görmüyorsunuz.ilk önce bu huyunuzdan vazgeçin.akp altını çizerek

sölüyorum halkta saf ile uyanık olanları ayırt eden bi partidir.saf demekle salak anlamı

değil elbette.ne kadar saf uyuyan varsa akp yi koşulsuz bağlanıp onun tarafına

geçiyo.geçmenizin tek bir sebebi var çoğunuzun:islam.islam ı okadar çirkin kullanıyolar ki

siz akp ye eleştirenlere bile kafir diyecek kadar beyniniz yıkanmış oluyor.hangi oyun

ortaya çıkmış.ergenekon olayından bahsetmiyorsundur umarım.yoksa gülme krizine

sokarsın beni =)başörtüsüne gelince.kuranda böyle birşey yoktur diyenlere bende

kızıyorum bak orada sana hak veriyorum ama kimse allah ın ayetini değiştiremez.akp

islam ı çirkince kullandığı sürece siz böle mışıl mışıl uyumaya devam edersiniz.

zavallılığının bir göstergesi de bu olsa gerek =)))

benden size 140 değil sadece tek soru ;
neden akp dışındakiler değil de akp iktidar ???

geçiniz ağalar ,paşalar , efendiler geçiniz ...
artık bu kervan öyle yürümüyor , özgürlük , adalet , insan hakları para ,refah sadece okuyan(!) ,bilgili(!) ,görgülü(!) kesime değil cahil-cühela(!) kesime de sağlanıyor

kaymak tabaka değil , halk zenginleşiyor . din ayaklar altına alınmıyor , baştacı yapılıyor .

İnsanlar aya giderken , sizler irtica diye çığırtkanlık yaptınız . Maradona maça çıkarken 5 kez ıstavroz çıkarırken , Hakan şükür dua etti diye cemaatçi ,yobaz diyerekten yerlere vurdunuz .
hatta ferhan şensoy gibiler , milli takımda namaz kılanlar var ben o takımı tutmam diyerekten derin hoşgörülerini göstermişlerdir .
hani modern ya , okumuş ya , ufku geniş ya ondan dedim

Konu nasıl açıldı onu anlamak mümkün değilken , bir de konu destekçileri mevcut

kemalist Türkiye Cumhuriyeti diye bir yer yoktur ve olmayacaktır . eğer varsa siz gidin orda yaşayın , biz halkın egemen olduğu Türkiye Cumhuriyetindeyiz.
hiçbir demokrasi şahsa ait olmamıştır , olamaz da , olursa zaten padişahlık olur , o zaman ne gerek vardı bu devlete ???

sığın Ata'nın arkasına takıl kafana göre , ooh ne ala .

chp ye yada mhp yada başka partiye de abd yardım etsin seçimlerde hile yapsın onlarda iktidar olur =)

arkadaşım sen nerede yaşıyosun TC de daha önce özgürlük yokmuydu?adalet yokmuydu? saçma sapan konuşmayın.akp geldi diye adaletmi geldi yani ?

halk zenginleşiyomu?şaka yapıyosun galiba=)üretimi bitiriyolar üretimi.en basitinden

hayvancılık hayvancılık bitti sayelerinde.koskoca TC i dışardan hayvan alıcak durumda

kaldı.yazıklar olsun.kimse dini ayaklar altına alamaz.her kim alıyosa sende bil ki beni

karşısında bulacaktır.
ayrıca adalet dediğin demokratik açılım ise buna güler geçerim =)hangi kürt e ayrımcılık

yapılmış daha önce?hangisinin hakları türk halkından eksik?siz böle diyerek kürtlere

sanki ayrımcılık yaplıyomş izlenmi uyandırdınız.kürtlerde duydular oo bize ayrımcılık

yapıylar alsana ayrımcılık şimdi pkk tavan yaptı.bumu yani adalet.yüzlerce şehit mi yani

adalet.kimseye ayrımcılık yapılmıyor.akp ayrımcılık yapılıymuş gibi gösterip,hani önceki

hükümetler adaleti sağlamadı biz sağlıcaz diye demokratik açılım safsatasını çıkardılar.bilinki o açılım oy toplamadan başka bişi değildir.

abd ve diğer devletler karışmazsa halk bu ülkede herzaman egemendir.

sizde sığının islam ı kullanan akp ve abd nin arkasına,akp de desin ülke güzelleşiyo,herşey rahat iyi,ohh kebap.

ama akp yi şu yönde seviyorum.seviyorum çünkü sevmediğim siyaseti bana sevdirdi ve uyanmamı sağladı.

siz anca şunu dersiniz forever akp =)

Konuya daha önce bakmıştım ipsiz sapsız şeyler hep diyorum elinizde kanıt varsa mutlaka başvurun iddiayla olmaz.Eğer gerçekten Ak partinin kötü olduğunu düşünüyorsan mücadele et ölmekten korkma ölmek son değil başlandıçtır.Nasıl olsa öleceksin ha bugün ha yarın.Ben arkandayım yap başvurunu eğer Başbakanın müdahale ettiğini ıspatlarsan Ak paritiyi seçen adidir.

Ama zannediorum benim 1105 tane Ak Partinin liderliğinde ve başka insanların vesilesiyle oluşan ve hergün çoğalan haberler her türlü gelişmeleri vereceğim umarım yeter.

Burdan>>...

Tesadüfe bak harun yahya ile ilgili çok ilginç bi haber çıkmış. Artık doğruluğu tartışılır ama tesadüfün böylesi işte..

kaynak

Tesadüfe bak harun yahya ile ilgili çok ilginç bi haber çıkmış. Artık doğruluğu tartışılır ama tesadüfün böylesi işte..

kaynak

Hz.Yusuf(as) içinde çıkmıtı aynı haber.Nitekim oda suçsuz çıkmıştı HarunYahya da.
Ben bunula guru duyarım Allah bizede nasip etsin.Allah sevdiği kuluna çile veriri bunu asla unutma.

Brde benim anlamadığım HarunYahyanın ezici gücü gören iftiralara sığınıyor bu nasıl bir şey onu anlayamadım...
Sen onu bırakta 140 habere karşı 1105 haber ki daha yarısı bile değil...

Hz.Yusuf(as) içinde çıkmıtı aynı haber.Nitekim oda suçsuz çıkmıştı HarunYahya da.
Ben bunula guru duyarım Allah bizede nasip etsin.Allah sevdiği kuluna çile veriri bunu asla unutma.

Brde benim anlamadığım HarunYahyanın ezici gücü gören iftiralara sığınıyor bu nasıl bir şey onu anlayamadım...

ya bırakın şu harun yahyayı..tanımıyoruz sanki kendisini.bizim bu antepte hergün yerel televizyonlara çıkıyor..para kazanmak için herşeyi yapıyor.millet bu adama gülüyor burda..yanlış hatırlamıyorsam bunu bir ara bakırköye atmışlardı..işte siz böyle adamlara layıksınız..daha ne diyeyim.

Bırakta mahkeme karar versin.

Ayrıca Hz Yusuf'la bir tutma adamı. Kimle kimi karşılaştırdığına dikkat et.

Terazimi bu ne taraf çoksa o tarafa gidelim. Zaten yarısı gereksiz haber. Büyük ihtimalde yarısı daha önceden olan şeylerdir. :D

Sen de onu bırakta gizli tanıklar, belgeler falan ergenekonu hatırlatmıyo mu sana?
Direk iftira diye atladın yaa. :)
Ergenekondan tutuklananları ve onların yakınlarını anlamışındır heralde.

ya bırakın şu harun yahyayı..tanımıyoruz sanki kendisini.bizim bu antepte hergün yerel televizyonlara çıkıyor..para kazanmak için herşeyi yapıyor.millet bu adama gülüyor burda..yanlış hatırlamıyorsam bunu bir ara bakırköye atmışlardı..işte siz böyle adamlara layıksınız..daha ne diyeyim.

Para kazanmak olsaydı derdi inan şu an para babasıydı.Yerel kanallardan para almıyor para veriyor.Elinde olsa birçok kanala verecek ama şu an durumları kötü iyi olduğu zaman ben şahidim 120 kanalda birden yayın yapardı.

Deliliğe gelince ;

Sayın Adnan Oktar'ın Gülhane Askeri Tıp Akademisi tarafından verilen akıl sağlığının yerinde olduğuna dair SAĞLAM raporu.

gatarapor.jpg

Devamı...​

Bak bakalım sen bu hastanede akıllı çıkabilirmisin.Ama HarunYahya daha çok akıllanarak çıktı...

Emin ol hayatımda böyle insan görmedim aleyhinde çıkan hertürlü yazı iftira onu büyüttü şanına şan kattı şu an tüm dünya ile baağlantılı hem derin hem sarih her türlü bağlantıları var.İnanılmaz bir ezicigüce sahip anlattığı bilim ve dini konuları ki zaten dünyadaki en büyük güç HarunYahya onun gibi bu görevi yapan kimse yok şu anda.AB olsun Çin olsun bu adamın kitapları okunmayacak diye Mecliste tüm tüm milleti uyardı ama nafile millet daha çok araştırdı daha çok okudu yani bir insan ne yaparsa yapsın her türlü ona yardım ediyor senin ve benim yaptığım gibi.
Mesela burda HarunYahya'yı kötüleme kampanyası başladı bir ara acayip güzel oldu çünkü bir müslümanın düşeceği duruma düşmüş ki zaten iyi müslümanlar imanlı müslümanlar kendi kardeşini Allah'ın dilemesiyle tanıor ve asla ne olursa olsun iftiralara inanmaz.
Ben böylşe Allah'ı seven görmedim hayatımda.Bize anlatılanlar hikaye gibielirdi okunduğunda ama HarunYahya'nın bu azmi bu gücü Allah sevgisini her yere ulaştırmaya çalışması olağanüstü güzel birşey.

Birde dikkat ettim kötülerken hiçbir delili görüntüsü videosu yoktur bir tane adam tutarlar şöyle yaptı böyle yaptı derler ama Mahkeme ne dior bu adam SUÇSUZ.
Bitti.

Dediğin yer GATA arkadaşım, delirmen için bir sebep yok orada. Nasıl bir yorumdur senin ki.

Birde dikkat ettim kötülerken hiçbir delili görüntüsü videosu yoktur bir tane adam tutarlar şöyle yaptı böyle yaptı derler ama Mahkeme ne dior bu adam SUÇSUZ.
Bitti.

Bende onu diyorum ergenekon içinde video yok kanıt yok ona yapılan yorumlar neden farklı. Neden bu çifte standart.

Para kazanmak olsaydı derdi inan şu an para babasıydı.Yerel kanallardan para almıyor para veriyor.Elinde olsa birçok kanala verecek ama şu an durumları kötü iyi olduğu zaman ben şahidim 120 kanalda birden yayın yapardı.

Devamı...​

Bak bakalım sen bu hastanede akıllı çıkabilirmisin.Ama HarunYahya daha çok akıllanarak çıktı...

Emin ol hayatımda böyle insan görmedim aleyhinde çıkan hertürlü yazı iftira onu büyüttü şanına şan kattı şu an tüm dünya ile baağlantılı hem derin hem sarih her türlü bağlantıları var.İnanılmaz bir ezicigüce sahip anlattığı bilim ve dini konuları ki zaten dünyadaki en büyük güç HarunYahya onun gibi bu görevi yapan kimse yok şu anda.AB olsun Çin olsun bu adamın kitapları okunmayacak diye Mecliste tüm tüm milleti uyardı ama nafile millet daha çok araştırdı daha çok okudu yani bir insan ne yaparsa yapsın her türlü ona yardım ediyor senin ve benim yaptığım gibi.
Mesela burda HarunYahya'yı kötüleme kampanyası başladı bir ara acayip güzel oldu çünkü bir müslümanın düşeceği duruma düşmüş ki zaten iyi müslümanlar imanlı müslümanlar kendi kardeşini Allah'ın dilemesiyle tanıor ve asla ne olursa olsun iftiralara inanmaz.
Ben böylşe Allah'ı seven görmedim hayatımda.Bize anlatılanlar hikaye gibielirdi okunduğunda ama HarunYahya'nın bu azmi bu gücü Allah sevgisini her yere ulaştırmaya çalışması olağanüstü güzel birşey.

Bitti.

Arkadaş kim senden gülhaneden aldığı raporu sordu?ben bakırköyden bahsettim hemen savunmaya geçip birşeyler yayınladın..ben bu bakırköyde yatan,2 ismi 2 soyismi olan adama inanmıyorum..o kadar..artık buna da mağdur insandı,bilerek atıldı vs söylersen bu da senin inanacağın birşey...yinede bu tip insanlara inanıp illaki hacı hocalardan ders almak istiyorsan memleketimizde hacı hocalardan geçilmiyor..git bir akp bürosuna gayet güzel din dersini alırsın..

Arkadaş kim senden gülhaneden aldığı raporu sordu?ben bakırköyden bahsettim hemen savunmaya geçip birşeyler yayınladın..ben bu bakırköyde yatan,2 ismi 2 soyismi olan adama inanmıyorum..o kadar..artık buna da mağdur insandı,bilerek atıldı vs söylersen bu da senin inanacağın birşey...yinede bu tip insanlara inanıp illaki hacı hocalardan ders almak istiyorsan memleketimizde hacı hocalardan geçilmiyor..git bir akp bürosuna gayet güzel din dersini alırsın..

Sen deli dedin bende sana Askeri rapor verdim ve bir hastanenin raporundan kat kat daha iyidir.

Hadi iftira atın ben gayet sakinim ben iftira atmanızı ekliyorum nasılsa yarım saat sonrada çıkacak ve aslanlar gibi Allah'ı Peygamberi ve dini anatacak.

Adam hergün usanmadan bıkmadan Allah için uğraşıyor hapisten çıkar bir banyo eder yine Allah yoluna hayatında tatile gitmemiş ama hayatını Allah için harcamıştır bugünde hergünde olduğu gibi yine ekranlarda.
Buyur:
canliyayin.jpg

Ben sıkılmam gıybet edebilirsiniz iftira edebilirsiniz.Ama elimde hertürlü belge var.
Ayrıca çok hacı hoca var demişsin.Alllah aşkına eğre müslümansan eğer değilsen bir insan olarak bir yiğit olarak f.Gülen hariç bana başka bir insan söylesene Dünya Çapında Allah için cihad eden var mı?

Sen deli dedin bende sana Askeri rapor verdim ve bir hastanenin raporundan kat kat daha iyidir.

Hadi iftira atın ben gayet sakinim ben iftira atmanızı ekliyorum nasılsa yarım saat sonrada çıkacak ve aslanlar gibi Allah'ı Peygamberi ve dini anatacak.

Adam hergün usanmadan bıkmadan Allah için uğraşıyor hapisten çıkar bir banyo eder yine Allah yoluna hayatında tatile gitmemiş ama hayatını Allah için harcamıştır bugünde hergünde olduğu gibi yine ekranlarda.
Buyur:
canliyayin.jpg

Ben sıkılmam gıybet edebilirsiniz iftira edebilirsiniz.Ama elimde hertürlü belge var.
Ayrıca çok hacı hoca var demişsin.Alllah aşkına eğre müslümansan eğer değilsen bir insan olarak bir yiğit olarak f.Gülen hariç bana başka bir insan söylesene Dünya Çapında Allah için cihad eden var mı?

Arkadaşım dindar bir insan olabilirsin fakat burası senin ibadet alanın değil..git istediğin kadar izle..kimse sana engel olmuyor..biz burada ülkemizi tartışıyoruz.adnan oktar ı nereden bu konuya monte ettiniz anlamış değilim..sizin yaptığınız takiyyeciliğin daniskası.

Arkadaşım dindar bir insan olabilirsin fakat burası senin ibadet alanın değil..git istediğin kadar izle..kimse sana engel olmuyor..biz burada ülkemizi tartışıyoruz.adnan oktar ı nereden bu konuya monte ettiniz anlamış değilim..sizin yaptığınız takiyyeciliğin daniskası.

Birincisi Takiye yada takiyecilik inancını gizlemektir.Ama ben iftihar ede ede diyorum ki Müslümanım.
Bende aynı soruyu soracaktım Adnan Oktarı nerden çıkardınız hangi çıkarınıza ters düştü?

Birincisi Takiye yada takiyecilik inancını gizlemektir.Ama ben iftihar ede ede diyorum ki Müslümanım.
Bende aynı soruyu soracaktım Adnan Oktarı nerden çıkardınız hangi çıkarınıza ters düştü?

İslam düzenini getirmeyi hedefleyen ancak topluma karşı demokratik ve laik görünerek bu hedeflerini gizlemeye çalışana takiyyeci denir..nitekim bu özelliği sende de görüyorum.adnan oktar ı boşuna mı savunuyorsun burda?o kadar karar veren akıl hastanelerini,mahkemeleri boşuna mı yok sayıyorsun?anayasa mahkemesine boşuna mı saldırıyorsunuz?demokrasiye boşuna mı saldırıyorsunuz?tabiki hayır..herşeyin bir nedeni,bir kaynağı var öyle değil mi?

İslam düzenini getirmeyi hedefleyen ancak topluma karşı demokratik ve laik görünerek bu hedeflerini gizlemeye çalışana takiyyeci denir..nitekim bu özelliği sende de görüyorum.adnan oktar ı boşuna mı savunuyorsun burda?o kadar karar veren akıl hastanelerini,mahkemeleri boşuna mı yok sayıyorsun?anayasa mahkemesine boşuna mı saldırıyorsunuz?demokrasiye boşuna mı saldırıyorsunuz?tabiki hayır..herşeyin bir nedeni,bir kaynağı var öyle değil mi?

Bu söylediklerini hepsinin kanıtını istiyorum tek tek mesajlarımı bul getir nerde söylemişim ben bunları.
Bana bak ben kimseye benzemem dünyanın bütün süçüunu bütün nefretini kinini hırslarını benden çıkaramazsın.
Hadi bekliyorum eğer getiremez isen yalancı ve iftiracısın...
Bununda Allah katında hesabı var...

Sen nasıl bir düşünceye sahipsin hala anlamadım....

Aşağıdaki alıntıdaki mesajı yazarak Harun YAHYA adını buraya dahil eden sensin.
Ey yontulmamaış, sen yazdın sen soruyorsun?

Sen ne dediğini biliyor musun?

Burdan>>...

Ne alaka harun Yahya Şimdide AKP Avukatımı oldu onun sitesindeki akp ile alakasız yazıları delil gösteriyorsun?

Bahasettiğiniz harun yahya ki asıl adı adnan oktar dır.
Seks tarikatlarıyla aylarca Türkiye gündemini meşgul etmiştir.
Ünlü mankenlerden, genç bayan (nedense)oyunculara onlarca ünlü isim "adnan hoca" tarikatının müridlerindendir.
Ama ilginç olan polis baskınlarında müridlerin çıplak olmasıdır.
Kısacası halk dilinde "kavat" daha kibarcası pezevenktir.

İnanmayanlar araştırabilir.
Çok değil 1998 den bu yana Adnan HOCA haberlerini bulabilirler.

Ama kimseyi geçmişiyle yargılamamak gerek tabi.
Bu gün neler olmuş
BBP lideri Yazıcıoğlu öldü (ALLAH RAHMET EYLESİN) bir kaç ay sonra ALPERENLER in HARUN HOCASI oluverdi bu adam.
Yazıcıoğlu ne mal olduğunu bildiğinden. Mümkün değildi zaten O yaşarken böyle bir konuma gelsin.

Yapılanlar, yapılacakların teminatıdır.
Bu sözü unutmayın, kalın sağlıcakla.

Bu söylediklerini hepsinin kanıtını istiyorum tek tek mesajlarımı bul getir nerde söylemişim ben bunları.
Bana bak ben kimseye benzemem dünyanın bütün süçüunu bütün nefretini kinini hırslarını benden çıkaramazsın.
Hadi bekliyorum eğer getiremez isen yalancı ve iftiracısın...
Bununda Allah katında hesabı var...

Açtığım konu hakkında anlamsız yazılarla sürekli flood yapacaksın ondan sonra ben nerde ne yazmışım diye soracaksın..sorularının muhattabı ben değilim..bu konu senin egonu tatmin etmek için açılmadı.. http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/ senin için en iyi mekan burası..adnan oktarı ve dini bilgilerini burada paylaşabilirsin.

Açtığım konu hakkında anlamsız yazılarla sürekli flood yapacaksın ondan sonra ben nerde ne yazmışım diye soracaksın..sorularının muhattabı ben değilim..bu konu senin egonu tatmin etmek için açılmadı.. http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/ senin için en iyi mekan burası..adnan oktarı ve dini bilgilerini burada paylaşabilirsin.

İstediğim cevap bu değildi benim ile ilgili söylediğin aslısız iddalarını kanıtlamanı istiyorum bak hayır yapmadım demiyorum insanlık halidir belki yapmışımdır ama hatırlamıyorum rica etsem hatırlatırmısın?

Geri