%100 ORJİNAL WİNDOWS 7 Aktivasyon Derdi yok -TEK DVD- İstediğiniz Sürümü Seçip Kurun

ya kardeşim aktivasyon derdi yok demişsin, acaba biz mi anlamıyoruz bu işe bu sürümü indirip kurdum ama yine crack yapmak zorunda kaldım. 30 günlük deneme sürümü yazıyordu. Bir açıklama getirir misin buna, bu kadar insan indiriyor bunu sen de kar etmeye çalışıyorsun anlıyorum ama hiç değilse dürüst ol insanlar bile bile indirsin, bir açıklama yaparsan sevinirim.

30 gün sayıyor!!!aktivasyon felan yok,haberiniz ola.
boşuna sistemi yeniledik:(

paylaşım için tekrar teşekkür ederim
indirdim ve kullanıyorum. hiçbir sorun yok, orjinal ve lisanslı...tavsiye ederim

bu arkadaş nasıl yapmış o zaman becerikli işten anlayan arkadaşlarım bazı ana kart bazı sistemlerde olmuyor konu başlığını ünlü arama motorunda aratın diğer sitelerde ne yorum yapılmış görün sadece bir sitede konuyu 10.000 kişi girip indirmiş anladınız teşekkür ederim yorumlarınız için

windows 7 yüklendi ama etkinleştirmeye 29 gün kaldı yazılı .indirirken noksan olan birşeymi var yoksa gözden kaçan ne olabilir? teşekkürler kolay gelsin.

kardeşim yorumları okumamışsın bazı sistemlerde oem olmasından dolayı olmuyor ama sitede crack programları var dene derim ama kurulan bir sistemde ben kullanıyorum mesela yakalanma yok güncelleştirmeler en son güncellemeyle devam kurarken internetin açık olmuyacak güncelleştirmeye hemen geçmicen kurduktan sonra bak orjin mi diye sonra internete bağlan güncelleme kur format atarken ethernetin yada wireless ın açık takılı ve açık olmasın ok

arkadaşım benim internetimde açıktı kurarken ginede sorun yaşamadım sistem den baktım orjinal herhengi bir sorun yok.açıklamanı okudum öyle indirdim ve bilgisayarıma kurdum hiç sorun yaşamadım teşekkür ederim bu kadar uğraşmışsın ellerine sağlık

teşekkürler indirdim ve kurdum şu anda güncelleştirmeleri yapıyor

Arkadaşlar ben dosyaları indirdim rardan çıkardım.en son rar uzantılı bi dosya daha çıktı.onu da çıkartınca windows 7 dosyaları çıktı.bunları boot olacak şekilde nasıl dvd yapabilirim.İso kalıbı olarak çıkmadı

arkadaşım sende rar gözükmüş olabilir sağ tıkla birlikte aç de ultra iso yada nero seç yazdır

arkadaşlar kuran indiren arkadaşlar lütfen yorum yapsınlar sağlık lı bir şekilde paylaşımlarında yardımcı olayım

Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim Nurettin. Ben bu windows u 3 ayri sisteme kurdum. 2 sinde orjinal birinde 30 gün sonra etkinleştirme istiyor. Buda aslında bazı anakartlarda sıkıntı olabileceğini gösteriyor, arkadaş bu konuda haklı yani. Bide kurulumdan sonraki ayarlarda değişiklik yapmayın(ürün anahtarı, güncelleştirme vs) ne seçiliyse aynen dursun.
Kolay gelsin...

Teşekürler budur başka söylenecek birşey yok iki pc ye kurdum leptop toshıba lg 665 birde toplama masa üstü on numara orjinal.

Bunu indirirsem flash bellekten yükleme yapabilir miyim ???

ellerine sağlık kardeş bendede 5 ve 9 da hata verdi alternatif olanları indirdim bir sorun olmadan çıkardı daha kurmicam ama arşivde olması gereken bir çalışma teşekkürlerimi sunuyorum

Kardesim emegine ve ellerine saglik Gercekten mukemmel bir calisma olmus daha iyilerini bekliyoruz iyi calismalar

Geri