Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb bende de güncellemeleri yaptı fakat 17 tane güncellleme yaptı dedığın gıbı su an bı sıkıntı yok ama guncelllemem sayısı sence de cok az degıl mı ne bılım baska yerlerde gunleme entegre edılmıs win 7 ler var orda 243 guncellleme entegre edıldı dıyor acaba bu bızımkınde bı kısıtlama mı soz konusu bı bılgısı olan var mı acaba ??
243 mü? altı ayda bu kadar güncelleştirme yapsa microsoft batar. Bu sabah defender güncellemesiyle toplam 19 tane. Ki bu bile çoktur aslında. Piyasaya çıkalı ne kadar zaman oldu ki
ya dostum ben indirdim dvd ye yazdım
yüklemeye çalışınca sürücüleri tanımıyor yükleyemiyorum bu konuda yardımcı olur musun
ha bu arada laptop beko bnb 575 sr modeli simdiden tsk
Arkadaşlar vakit sıkıntısından dolayı uzun zamandır cevap veremedim ancak gözüme çarpan bir kaç noktaya açıklık getireyim.
Linkler hakkında sıkıntısı olan arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla öncelikle belirteyim linklerin hepsi aktif ve güncel bir şekilde çalışmaktadır burada yükleyip kurdum yazan arkadaşlarda bu linklerden ve bu yöntemle kurdular sistemlerini ;sonuç olarak linkler sağlamdır indirme konusunda jdownloader programında problemi olan arkadaşlar bu konu hakkında bilgiler mevcut forumda biraz araştırma ile sorunlarınızı aşabilirsiniz.
Etkinleştirme yöntemi oem etkinleştirme anahtarı entegre edilmiştir ve kesinlikle stabil bir şekilde sisteminize zarar vermeden sisteminizin aktivasyon işlemi otomatik bir şekilde gerçekleşmektedir.
bu konular haricinde merakları olan arkadaşlar güncel sorularını bu başlık altında iletsinler hafta sonu cevaplayacağım takıldığınız noktaları.
paylaşım için teşekkürler. indirip kurdum. 2 saatte bir kapanma olayından kurtuldum ama windows lisanssız gözüküyor. 30 gün içerisinde etkinleştirmelisiniz diyor. kurarken lisans kodu kısmını boş bıraktım ve otomatik etkinlerştirmeyi de devre dışı bıraktım.
windows umu nasıl aktifleştirebilirim?
yüklemesi yarım kalan yada indirmek isteyen arkadaşlar alternatif linklerden devam edebilirler malesef rapid linkleri yine silinmiş harcanan emeğe saygının ifadesi olsa gerek buda.