%100 ORJİNAL WİNDOWS 7 Aktivasyon Derdi yok -TEK DVD- İstediğiniz Sürümü Seçip Kurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurdum sorunsuz çalışıyor emeğine sağlık.... teşekkür ediyorum.....

eyw kardesım lakın rapıd partları sılınmıs haberın olsun aslında lınklerı netload a yuklersen daha ıı olur cunku jdown da hotfıle gıbı karakter onayı ıstemıyor yınede ellerın dert gormesın

dostum linkler silinmiş yüklersen sevinirim....

yukledim ve kurdum emeğine saglık hiç bir sorun problem olmadı ........

İyi çalışmalar dostum,

Öncelikle emeğin için teşekkür ederim. Sana bir sorum olacak. Windowsun tüm sürümlerinin bulunduğu başka bir 7600 final sürümü indirmistim fakat aktviasyon yapılmamıştı, öyle veya böyle aktivasyonu düzgün bir şekilde yaptım. Tabi 5 Mart 2010 da kurmustum Win 7 X64 ü, fakat 3 gün sonra tüm güncellestirmeleri kapamama rağmen bilgisayarım 2 SAATTE BİR RESTART atmaya başladı ve Xp ye geri dönüş yaşadım. Bu sürümde bunu aşabildinmi yani böyle bir sorun varmı bunun üstesinden gelindimi merak ediyorum.. Şimdiden çok teşekkürler iyi çalışmalar.....

İyi çalışmalar dostum,

Öncelikle emeğin için teşekkür ederim. Sana bir sorum olacak. Windowsun tüm sürümlerinin bulunduğu başka bir 7600 final sürümü indirmistim fakat aktviasyon yapılmamıştı, öyle veya böyle aktivasyonu düzgün bir şekilde yaptım. Tabi 5 Mart 2010 da kurmustum Win 7 X64 ü, fakat 3 gün sonra tüm güncellestirmeleri kapamama rağmen bilgisayarım 2 SAATTE BİR RESTART atmaya başladı ve Xp ye geri dönüş yaşadım. Bu sürümde bunu aşabildinmi yani böyle bir sorun varmı bunun üstesinden gelindimi merak ediyorum.. Şimdiden çok teşekkürler iyi çalışmalar.....

Rica ederim arkadaşlar...

Şuana kadar ne ben böyle bir problem yaşadım ne böyle bir tepki mesajı aldım çok nadiren binde bir anakartların tanınmadığı gibi sonuçlar var ancak yok denilecek kadar az böyle bir durumla karşılaşanlar içinde diğer paylaşımımdaki aktivatör paketten faydalanabilirsiniz.Ben şanssızım o binde birden biride benim diyorsanız indirmek yada indirmemek size kalmış :)

Rica ederim arkadaşlar...

Şuana kadar ne ben böyle bir problem yaşadım ne böyle bir tepki mesajı aldım çok nadiren binde bir anakartların tanınmadığı gibi sonuçlar var ancak yok denilecek kadar az böyle bir durumla karşılaşanlar içinde diğer paylaşımımdaki aktivatör paketten faydalanabilirsiniz.Ben şanssızım o binde birden biride benim diyorsanız indirmek yada indirmemek size kalmış :)

Burda kast ettğim, Bill Gates babanın bi açıklması vardı "Mart'tan sonra Win 7 ler 2 saatte bir kapanacak" falan diye. Başıma böyle bir şey gelmişti de o bağlamda. İlgin için çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar dostum:smile:

sagol rapid linkleri caliyosa super olucak

bu 22 ekim'de çıkan mı yoksa ağustos ayında çıkan mı bu konuda bir bilgi var mı ?

arkadaşlar hotfile bende açılmıyor ya deliricem.tıklıyorum sayfa görüntlenemiyor diyor.oysa linkte http den sonra hotfile.com kısmının önüne new. yazarsam site açılyor geri sayın yapılıyor.ama tıklayıp indirme aşamasına geldiğimde hiçbişi indiremiyorum çıldırcam:( yardım...

bu windows bende etkinleştirme yapmadı başka önerdiğiniz sağlam bir crack var mı?

kurulum yaparken sürücü soruyor. bir türlü kurulum başlamıyor.

kurulum yaparken sürücü soruyor. bir türlü kurulum başlamıyor.

Kurlumun hangi aşamasında oluyor bu bahsettiğiniz.
windowsun kurulacağı sürücüyü sormasından bahsediyorsanız sağ bölümdeki gelişmiş seçeneğinden sürücü ayrıntı ve ayarlarına ulaşabilirsiniz.

Ayrıca etkinleştirme sorunu nadiren binde birde olsa yaşanan bir durumdur bu tip sorunla karşılaşan olursa diğer başlığımdaki aktivatör paketten çözüme ulaşabilirler.

Arkadaşım ben bunu yükledim vistadan windows 7 ultimateye yükselttim ama 26 gün kaldı diyor,etkinleştir diyorum ürün kimliğini yazamıyorum 0 yazılmıyor hani etkinleştirme derdi yoktu... :confused:

Arkadaşlar yükleme sırasında çevrimiçi olduğunda etinleştir diye bir kutucuk çıkıyor o kutucuk işaretli ise
üzerindeki tiki kaldırmanız gerekli genelde bu ihmal edildiğinden etkinleştirmede sorunlar yaşanabiliyor.
Bu konu üzerinde hassas olun gerekli adımları tamamladıktan sonra daha öncede söylediğim gibi normal
koşullarda binde bir etkinleştirme problemi yaşarsınız ki buda diğer başlıklara da baktığınızda size bir şey
kaybettirmez en kötü ihtimalle elle etkinleştirme yaparsınız bunun içinde diğer paylaşımımdaki etkinleştirme
paketini kullanabilirsiniz "aktivatör" paketi.

indiriyorum teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri