%100 ORJİNAL WİNDOWS 7 Aktivasyon Derdi yok -TEK DVD- İstediğiniz Sürümü Seçip Kurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Program yüklemek başta zor geliyor insana ama kurduktan sonra sağladığı kolaylığa değiyor değilmi :)

En kolay indirme aracı bence rapid vb indirme siteleri için .

eline emeğine sağlık kardeşim inşallah diyosun ki kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü gayet mantıklı

şimdi bunu hiç bir zaman etkinleştirme yapmayacak mıyız? çünkü bende orjinal vista vardı etkinleştirme istiyordu etkinleştirmeyi yapamadım . en sonunda sağolsun kardeşim format atmış en sonunda hem de d diskine en son çare paraya kıydık bilgisayarcıya götürdük de xp attı şimdi korkuyorum formata

Teşekkürler, emeğine sağlık.

Sorunsuz bir şekilde indirip kurdum.Kurulum sırasında istenen şifreyi yazmadım ve çevrimiçi olduğunda aktivasyonu onayla gibi bir kutu vardı,içindeki tik'i kaldırıp öyle devam ettim.Kurulduğunda orjinal logosunu gördüm.Crack'le falan uğraşmaya gerek kalmadı.Güncellemeleri yüklemeye başladı.Yalnız Windows update'den ayarları değiştirdim.Otomatik güncelleştirme bana sor dedim.Çünkü otomatik güncelleştirdiğinde Microsoft Office'ide güncelleştiriyor ve Office legal olmadığı için eğer güncelleşirse format atmak zorunda kalıyorum.Güncelleştirmeye bakıp seçerek devam edecem.

Tekrar emeğin için teşekkür ederim.

Darısı Office'in başına.

şimdi bunu hiç bir zaman etkinleştirme yapmayacak mıyız? çünkü bende orjinal vista vardı etkinleştirme istiyordu etkinleştirmeyi yapamadım . en sonunda sağolsun kardeşim format atmış en sonunda hem de d diskine en son çare paraya kıydık bilgisayarcıya götürdük de xp attı şimdi korkuyorum formata

Kurulum bittiğinde bir alt mesajdaki arkadaşın da yazdığı gibi etkinleştirme gerçekleşmiş olacak herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor

Teşekkürler, emeğine sağlık.

Sorunsuz bir şekilde indirip kurdum.Kurulum sırasında istenen şifreyi yazmadım ve çevrimiçi olduğunda aktivasyonu onayla gibi bir kutu vardı,içindeki tik'i kaldırıp öyle devam ettim.Kurulduğunda orjinal logosunu gördüm.Crack'le falan uğraşmaya gerek kalmadı.Güncellemeleri yüklemeye başladı.Yalnız Windows update'den ayarları değiştirdim.Otomatik güncelleştirme bana sor dedim.Çünkü otomatik güncelleştirdiğinde Microsoft Office'ide güncelleştiriyor ve Office legal olmadığı için eğer güncelleşirse format atmak zorunda kalıyorum.Güncelleştirmeye bakıp seçerek devam edecem.

Tekrar emeğin için teşekkür ederim.

Darısı Office'in başına.

Office içinde alttaki linkte çözüm :)

http://www.hackhell.com/geri-donusu...-en-guncel-subat-2010-full-win7-sorunsuz.html

Bu neden geri dönüşüm kutusunda dersenizde sitede office programları zaten mevcut olduğu için kaldırılmış tı ancak bu tip sorunları yaşayan arkadaşlara çözüm olarak paylaşıma açıldığı gözden kaçırılmış olsa gerek indirdiğinizde zaten mart ayına kadarki güncellemeleri entegre ve sonrası içinde güncellemeleri yükleyebilirsiniz.
Bu başlık altındaki windows ların çalıştığı gibi :)

teşekkürler lastwarr bugün sorunu hallettim dediğin gibi dvd den miş sorunnn .. çalışmalarında başarılar dilerim şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorummmmmm

arkadaş linkler ölü yaaa valla bi daha yayınlarsan sevinirim iyi çalışmalar

kardeşim ilk önce eline sağlık ancak bi sorum oalcaktı orjinal satın alınan dvd den cekılmıstır demıstın ancak orjınal alınan dvd lerde x86 ve x64 bır arada değil, bunun satın alınmıs dvd den oldugunu nasıl anlıcam? teşekkürler..

Google da biraz araştırma yaparsanız ulaşabilirsiniz sonuca ! windowsun hepsibirarada paylaştığı bir dvd veya sürümde yok değilmi bu paylaşılan dvd lerin windows olmadığını mı anımsatıyor size biraz düşünseniz bu soruyu gerektirecek bir gerekçenizde kalmazdı ya gerisi hakkında yorum yapmayacağım İNSANLARIN BAZI BİLDİKLERİ DE KENDİSİNDE KALMALI(kendi adıma bazı insanlar hakkında) diye düşünüyorum.
Hüsnü zan içerisinde de bu soruyu gerçekten bunu öğrenmek için sorduğunuzu varsayıyorum.

cevabınız için ilk önce teşekkürler, ben isden sadece aklıma takılan bir soruyu sormak için ve aydınlanmak için sordum, herhangi ne bir karalama veya başka bişe için deil, yıllardır bu işin içindeyim emeğin önemini kesinlikle bilenlerdenim, dikkat ederseniz cumlemın basında ve sonunda sıze iletimiş oldugum teşekkur kelımelrı bulunuyor,

asıl olay bu windows 7 cıktıgından bu yana bir suru surumuyle karsılastık , herkes kendınce bısler kotmustu konularına belkıde 9-10 tane windows 7 indirdim 22 ekimden bu yana, ama hepsi fake (fake ten kastım 22 ekımde cıkan olmayan sürüm) cıktı, 22 ekımde cıkarn surum yerıne 29 agustosta cıkan msdn surmuydu, hash değerleri veriliodu ve herkes bundan kontrol etmek ıstıyor cıkan surumu benım asıl sormak ıstedıgım buyudu..? bundan dili cok yanmıs olarak nacizane bir soru sormak ıstemıstım tek amacım buydu..?
teşekkurler..

indiriyorum.

bi kac gün icinde kurarim ve buraya nasil bisi oldugunu sorunu olup olmadigini yazarim.

fakat ustamin verdigi programlarda sorun olmasi cok zor.
ellerin dert görmesin

usta öncelikle eline sağlık fakat kurulumda sorun yaşıyorum windows dosyaları genişletiliyor denen yerde %97de takılıyor sebebi ne olabilir?

Peki bunda güncellemeleri yapabiliyormuyuz deneyen var mı acaba. Güncellemeden sonra orjınal değil falan karşılaşan varmı ?

Emeğine sağlık dostum. Perfect paylaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri