1.HackHeLL İzMiR BuLuŞMaSı...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
arkadaşlar izmir buluşmasında çimlerde içeriz dien arkadaşlar olucak olursa.. meclisin aldığı kararla açık alanda alkol kullanımından dolayı 58 ytl para cezası yazılıo ona göre
gece alkol amak isteytecek arkadaşlar olucak olursa bi bar yada cafe tarzı yerleri tercih etmemilz gerekioo.. şimdiden söleyim.. plan ona göre yapılsın

saulhudson' Alıntı:
arkadaşlar izmir buluşmasında çimlerde içeriz dien arkadaşlar olucak olursa.. meclisin aldığı kararla açık alanda alkol kullanımından dolayı 58 ytl para cezası yazılıo ona göre
gece alkol amak isteytecek arkadaşlar olucak olursa bi bar yada cafe tarzı yerleri tercih etmemilz gerekioo.. şimdiden söleyim.. plan ona göre yapılsın

Hay ben onların aldıkları karara ........ :durdurun

Ama yok oyle bısı izmirde olcan sahilde 2 bira alıp ıcemıcen :eek:ha sadece gecen gun gordum guzel yalı taraflarında o yunuslar oluyo ıcenlerden 2 kısınınkını dokturuyolardı :D

Karsıyaka sahıl ve o Alsancak taraflarında hıc denk gelmedı. Hatta polısler goruyodu bıle

rebel hajım.. :D:D:D

daha 2 gün önce arkadaşımın biri ceza yedi.. kordonda.. dünde bir başka arkadaşım osn anda kurtulmuş polislerin elinden.. ve ceza yiyen arkadaşım ve grubu karakola götürülmüşler...

rezillik diz boyu yani... kimsenin işine yaramadı... hadi bakalım daha bu meclis neleri koycak önümüze.. :D:D:D

ahhh reaL yaw önceden bi haberim olsaydı yaw...direkt atlar gelirdim benim üniversiteli arkadaşımın yanında kalırdım katılırdım yaw...:(

seneye eylüle kalmazsa kesin gelirim:D

acık alanda icmenın cezası uzun zamandır vardı da izmiri yenı vurmus heralde ılk karar cıktıgında 48 mılyondu dusunun artık ; )

yandık hajıı... bara para yetmio yaww... :D:D

Ben daha yeni üye oldum :)) bi baktım buluşma diyo neden olmasın ucan_penguen ve ben geliyoruz yer zaman bekliyoruz :D

sanki tanışmaya değil içmeye gidioz ha :D:D

kerti ev en güzeli aslında hajım... :D:D:D

ben o kdar insanı evime davet etmem hajı :D:D:D

inanıyorum.. çok eylencez çookkk...

Bakın Arkadaşlar Burdan Gelmek İstiyorum Yazmanız Bişi İfade Etmiyo Bana PM İle Ulaşmanız Gerekmekte Bilgilerinize...

Geri