saulhudson' Alıntı:babası tekel bayi olan varmı len
sorulurmu ben gümrükten çıkartıp gelecem zaten nevalem hazır (= ibo sen beni yeterki reyhan pastanesine muahllebi yemeye götür :durdurun
4 şişe jack yeter heralde (=
saulhudson' Alıntı:babası tekel bayi olan varmı len
seni ne tanıyorum nede biliyorum ama mevlanaya hayvan faşisti vatan haini dien birini ne tanırım nede sayarım,beğenmiyorsundur o ayrı ama hakaret edemezsin bu forumda yapamazsın onu, senin özenerek baktıgın örnek almaya calısıtıgın batı dünyası bile o şahsa hayran ve bu yılı mevlana yılı yaptılar cahil herifGREATİDE' Alıntı:Bende gelebilirim sizlerle tanışma açısından.
CHAMUR ile iptal edilen ilk izmir halı saha turnuvası saha kiralama görevinden yüzyüze tanışıklığımız var.
NECCKOyuda tanır sayılırım![]()
![]()
Arkadasın profilinden yazdıgı mesajlara bakarsan görürsünÜtopya' Alıntı:Bu mevzular yaşandımı gerçekten.
Ben burada senden daha eskiyim,fakat yeni üyeler beni tanımaz.Ütopya' Alıntı:Sömürmeye gelmiş belli zaten ama 1 gün daha sürmez bu.
ne eskisin ne yeni, almışsın boyunun ölçüsünü, ah keşke izmir e gelebilseydim, neden 1 hafta önce ortaya çıkmadın ki...GREATİDE' Alıntı:Ben burada senden daha eskiyim,fakat yeni üyeler beni tanımaz.
Rahat ol...
GREATİDE' Alıntı:Realİstanbul,
Şu anda forumda yeterli mesajım bulunmadığından dolayı sana özel mesaj atamıyorum.
Olağanüstü bir durum ve ya aksilik olmazsa ''kesin'' geliyorum ..
Bu mesajı okuduğuna dair işaret verirsen seviyirim..Cevap ve ya teşekkür![]()
türker35' Alıntı:özellikle POSEIDON_D yi daha çok merak ettim türk öğretmeniyle tanışmak güzel bi duygu olcak :clap :clap :clap :clap :clap :biggrin :biggrin
Aynı Fikirdeyim.bLue__qirL' Alıntı:eylülde izmire gitme işim var :saskin eğer olursa gelmeye çalışırım... + kızlardan gelen olursa