1.HackHeLL İzMiR BuLuŞMaSı...

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
saulhudson' Alıntı:
babası tekel bayi olan varmı len

sorulurmu ben gümrükten çıkartıp gelecem zaten nevalem hazır (= ibo sen beni yeterki reyhan pastanesine muahllebi yemeye götür :durdurun

4 şişe jack yeter heralde (=

Bende gelebilirim sizlerle tanışma açısından.

CHAMUR ile iptal edilen ilk izmir halı saha turnuvası saha kiralama görevinden yüzyüze tanışıklığımız var.
NECCKOyuda tanır sayılırım :) :)

Realİstanbul,

Şu anda forumda yeterli mesajım bulunmadığından dolayı sana özel mesaj atamıyorum.

Olağanüstü bir durum ve ya aksilik olmazsa ''kesin'' geliyorum ..

Bu mesajı okuduğuna dair işaret verirsen seviyirim..Cevap ve ya teşekkür :)

GREATİDE' Alıntı:
Bende gelebilirim sizlerle tanışma açısından.

CHAMUR ile iptal edilen ilk izmir halı saha turnuvası saha kiralama görevinden yüzyüze tanışıklığımız var.
NECCKOyuda tanır sayılırım :) :)
seni ne tanıyorum nede biliyorum ama mevlanaya hayvan faşisti vatan haini dien birini ne tanırım nede sayarım,beğenmiyorsundur o ayrı ama hakaret edemezsin bu forumda yapamazsın onu, senin özenerek baktıgın örnek almaya calısıtıgın batı dünyası bile o şahsa hayran ve bu yılı mevlana yılı yaptılar cahil herif

sen o bulusmaya gelemezsin istersen gel bu nickinide soyle seni bi güzel agırlarım ben orda

ooo neccko ayıpsın, hürmet bizden , sen bizim memlekete geliyorsun sonuçta.

Ütopya' Alıntı:
Bu mevzular yaşandımı gerçekten.
Arkadasın profilinden yazdıgı mesajlara bakarsan görürsün ;)

Bu arkadas birinin clonu ama kimin hadi bakalım cıkar kokusu

Sömürmeye gelmiş belli zaten ama 1 gün daha sürmez bu.

GREATİDE' Alıntı:
Ben burada senden daha eskiyim,fakat yeni üyeler beni tanımaz.
Rahat ol...
ne eskisin ne yeni, almışsın boyunun ölçüsünü, ah keşke izmir e gelebilseydim, neden 1 hafta önce ortaya çıkmadın ki...

GREATİDE' Alıntı:
Realİstanbul,

Şu anda forumda yeterli mesajım bulunmadığından dolayı sana özel mesaj atamıyorum.

Olağanüstü bir durum ve ya aksilik olmazsa ''kesin'' geliyorum ..

Bu mesajı okuduğuna dair işaret verirsen seviyirim..Cevap ve ya teşekkür :)

Arkadaşım Yeni Üyesin Bu 1 Foruma Üye Oluyorsun Ve İlk Gün Güncel Bir Konuya Girip Millete Dalıp Sataşıp Banlandığın Yetmezmiş Gibi Ayaküstü Burda 3 Kişiylede Dalaşıyosun Üzgünüm Ama Buluşmaya Hiç Gelme Gelsende Kabul Görmiyceksin Burda Böylesine Saldırgan Tavır Sergileyen Bir Üye Buluşmada Neler Yapmaz Ki Neyse Lafın Kısası Yoksun Arkadaşım...

Yaw arkadaşlar bence bu konu başlığı altında tartışmasak en iyisi olucak gibime gelior... çünkü bu konunun amacı farklı ya.. amaç tanışmak tartışmak değil bence.. boşverin kasmayalım kendimizi..

ali hajım tekel bayii ne ne alaka demişin.. alkolu ucuza getiriririz die aklıma geldi :D:D

bir izmirli ve eskiizmirli olarak şehir dışından gelen arkadaşlarımızı ağırlamayı biliriz bi aksilik çıkmassa bekleriz
özellikle POSEIDON_D yi daha çok merak ettim türk öğretmeniyle tanışmak güzel bi duygu olcak :clap :clap :clap :clap :clap :biggrin :biggrin

türker35' Alıntı:
özellikle POSEIDON_D yi daha çok merak ettim türk öğretmeniyle tanışmak güzel bi duygu olcak :clap :clap :clap :clap :clap :biggrin :biggrin

nie bnle tanışmak istiyorsun ki?

GREATİDE istersen artık kes sesini de izmir buluşması ile ilgili konuşalım

bn ali abiyle (real) kouştum beyler ama sizi de açıklamak istiyorum 16 yaşında bi izmirli olarak biraz eğlenceli bi buluşma yapalım diyorum

Buluşma Yerimiz: Konak Meydanı olsun

ordan ya Konak Pier ' e gidelim yada Kodon da bi cafeye oturalım

konak pier mi kordon mu olacak lütfen cewaplıyınız

kordonda mekan çokluğu açısından kordon derim.. gecede alkol almak isteyen üyelerle alsancağa içeri geçmek daha kolay olur hem yada çimler

arkadaşlar biraz sabredin plan size bildirilecektir..

saulhudson yaklaşık olarak senin dediğin gibi bir şey düşünüyoruz bizde..

nie bnle tanışmak istiyorsun ki?
seni merak etmemin sebebi sadece birine benzettim ve kuşkulu konuşman bende hata yoktu derken neyi kasdettiğini anlamış gibiyim eğer tanıdığım kişiysen sen bana tam olarak söyleme ama kısaca oturduğun civarı söle ben omusun değilmisin bileyim ayrıca konalara yardımcı olcağına neden ters cevap verdiğini anlamadım:clap :clap
arkadaşlar yer kararlaştımı haber verin formda sözü geçen biri kararını versinde yeri bilelim yoksa bu yer yüzünde organizasyon olmucak gibi teşekkürler:victory

Geri