BaKKaL_GaZi
Romantik MiKRoP
- Reaction score
- 0
ben sana gıcıgım
scarletcat' Alıntı:Az once Oyunları inceliyodum benim eskiden actıım bi oyun vardı ona bi göz atayım dedim birde ne göreyim .
Benim yaşı sormuşlar yaş 27 Canım!
Nooldu beenemedinmi.
burda benim gorduum herkez surekli manita goteriyim peşinde ve samimiyet yok oynmanan oyunlara bakıcak olursanız hep aynı oyunlar aynı isimler mevcut. Hayır anlamıyorum yenilik adına hiç bişey olmadan sıkılmıyomusunuz gerçekten merak ettim. O sizin cocuk oyunu olarak gorduunuz oyunu ben bir cok karikatirust arkadasımla oynuyorum -ki bizim aramızda kimse yapay davranmaz ve gerçekten cok zevkli bi oyun biraz yaratıcılık oyunu yeterince eğlenceli kılıyo yaşa gelince görüyorumki bu soruyu daha cok kendinize sormanız gerekiyo. mizah anlayışı olmayan ve cok bilmiş takılan burda sadece sizsiniz amaan populer olayım aman yalakalık yapayıım su manitayı gotureyimmantıı sadece sizde var benim mesajlarıma bi goz atın isterseniz bu bahsettiiim şeylerden en ufak biri yok. ben samimiyetle yaklaştım ama goruyorum ki sizde en ufak bi sıcaklık yok hepiniz birbirinizin kuyusunu kazıyosunuz. fırsat yakalayan laf sokmaya kalkıyo. Ben şimdiye kadar kimseye artizlik yapmaya ÇALIŞMADIM.
Tekrar sooluyorum MOD olsanızda olmasanızda olayınız burdan ibaret dışarda emin olun hayat bukadar sahte değil.
Yinede uzgunum hata sizde değil sizi adam sanıp boole bi oyun başlatanda.
su oyunlara bi baksanıza son harften kıl üretme Gelsin gelsin Yün gelsin ne ki bu şimdi eğlencesi 0. Yok ki bi eğlencesi sadece copcatan oyunları bunnar .
Şİmdi beni ister banlayın ister cevap verin Ama akıllıca olsun . Son Sözüm bu
εگмεя' Alıntı:ben burayayorum yazan herqese gıcığım
kendimde dahiL
εگмεя' Alıntı:banamı kıl oLuyon :ter:
ben erqeq düsmanı değilim yahu..