►HHP-Forum Oyunları (Serbest Kürsü) Özel Topik [Dikkat]

Daha 5-10 mesajı olan,adulttan sömürü yapan,sonra kalkıp emekleri tartışmasız olan arkadaşlarımızı tanıyıp bilmeden saçma sapan laflarla itham eden ve polemik yapmaya çalışan kişilere uyuzum...:mad:

inançları ugruna yasadıkları için devlet ve diğer yerlerde sömürülen insanları bu hale getirenlere diyecek birşey bulamıyorum..

bende tam msn de birine serverı yidirdikten sonra işe koyulacağım anda
telefonla beni çağırıp şurada buluşak diyen arkadaşlara gıcıkım..!!

isyanım var uleynnn

Burdan web hacking bölümü modoretorü partizan'a sesleniyorum.
Bana hacki öğret diye pm attığımda,beni nickim ve o zaman kullandığım avatarla yargılayıp kusura bakma dedi.
burdan ona isyanımı belirtmek istiyorum...:mad:

Kendime uyuzum bugün...İçimde söküp atamadığım bir kızgınlık var,psikolojim bozuldu buara,kendimle başbaşa kalmak,uzun süre tek başıma bir göl kıyısında tatil yapmak istiyorum...

OdyyseuS' Alıntı:
Kendime uyuzum bugün...İçimde söküp atamadığım bir kızgınlık var,psikolojim bozuldu buara,kendimle başbaşa kalmak,uzun süre tek başıma bir göl kıyısında tatil yapmak istiyorum...

sen daha çom beqlersin :)

anLayıp dinLemeden karar werenLerden nefret ediorum :eek:ut: isim de werirdim ama ztn burda en Çoq kimi sewmediğimi biLiosunuz....

OdyyseuS' Alıntı:

doğru söz e ne gerek...:(
içimi okudun be abi:goz:

izin isteyipte vermeyen patronlardan nefret ediyorum ya aşkım yine görüşemiycez

-ülen bu saatte millet kız arkadasıyla romantik romantik msn de muhabbet ediyo, bense hala işyerinde çalışıyorum. 2 klasör dolusu fatura kesen lawuk yüzünden.gelde uyuz olma bu dangalağa.
-kendime uyuz oluyorum.bi kız arkadasım bile yok.ot geldik sap gidicez anasını satayım :mad:

bende anne ve babalarının yanında sımaran cocukları hiç sevmem

Geri