Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
juahah merwem 20 ye mi wurdun lem bundan sora geri geri atarsın yaşını : )))))))) doğum günün kutlu olsun janims... nice mutlu, huzurlu, hh li senelere = P
En zor günlerimde yanımda oldun,o sıcacık gülümsemen ve durmak bilmeyen mesajlarınla bir sewgiliden daha öteydin,senin için ne yapsam az,kendine cok ama cok iyi bak canım
ben essegım tamam merwe kabul edıyorum..
ya super utandım..
bu saate mı kalınır kızı kutlamak ıcın. hayır kız yazıyo dımı bu saatte mı cevap verılır. işi gücü bırakcaktım kac tane arkadasım var ki benım kırmaya deger mi?
neyse konudan cok saptım...
merwem cici arkadasım.. seni tanıdıklarımdan en seker kızlardan bırısın...-handan alınmazsa eheu
buraya ılk geldıgımde ılk destek olanlardansın.. melek mısın yaws
ıyı kı tanımısım senı de.
doğum günün tekrar kutlu olsun canım
yeni yaşın sana sağlık başarı huzur ve parasız olmaz yeterınce ondan da getırsın..
opuyorum seni :*
kız o kadar büyütme yaww bende seni çok seviyorum canım benim iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi
odyyseus' Alıntı:
En zor günlerimde yanımda oldun,o sıcacık gülümsemen ve durmak bilmeyen mesajlarınla bir sewgiliden daha öteydin,senin için ne yapsam az,kendine cok ama cok iyi bak canım