мεяvεм bak bakalim ;)

Hayırlı ömürler...

i61608_1.gif

Dogum günün kutlu olsun :goz:

мεяvεм doğum günün kutlu olsun umarım hayatında herşey gönlünce olur .. mutlu ve nice yıllara !!! ..

dogum günün kutlu olsun

iyi ki dogdun

sana sarı laleler aldım çiçek pazarından ;PpPPp ŞAKA ŞAKA BELEDİYENİN PARKINDAN YOLDUM ;]

i61725_lalesari.jpg

Nice yıLLara merve..

juahah merwem 20 ye mi wurdun lem bundan sora geri geri atarsın yaşını : )))))))) doğum günün kutlu olsun janims... nice mutlu, huzurlu, hh li senelere = P

Nice Mutlu Yillara Arkadasim Kim Oldugunu Bilmiyorum Ama Umarim Sevdiginle Mutlu Bir Hayat Gecirirsin Ve Onu Her An Hatirla O Yaninda Olsun Olmasin

Doğum Gümüm Kutlu Olsun. Nice Yıllara....

i61728_1734.jpg

En zor günlerimde yanımda oldun,o sıcacık gülümsemen ve durmak bilmeyen mesajlarınla bir sewgiliden daha öteydin,senin için ne yapsam az,kendine cok ama cok iyi bak canım :)

nice yıllara doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun
inşaallah bu yeni yaşında hep mutlu olursun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara

ben essegım tamam merwe kabul edıyorum..
ya super utandım..
bu saate mı kalınır kızı kutlamak ıcın. hayır kız yazıyo dımı bu saatte mı cevap verılır. işi gücü bırakcaktım kac tane arkadasım var ki benım kırmaya deger mi?

neyse konudan cok saptım...
merwem cici arkadasım.. seni tanıdıklarımdan en seker kızlardan bırısın...-handan alınmazsa eheu:D

buraya ılk geldıgımde ılk destek olanlardansın.. melek mısın yaws :p :D
ıyı kı tanımısım senı de.
doğum günün tekrar kutlu olsun canım
yeni yaşın sana sağlık başarı huzur ve parasız olmaz yeterınce ondan da getırsın..
opuyorum seni :*

kız o kadar büyütme yaww bende seni çok seviyorum canım benim iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi

odyyseus' Alıntı:
En zor günlerimde yanımda oldun,o sıcacık gülümsemen ve durmak bilmeyen mesajlarınla bir sewgiliden daha öteydin,senin için ne yapsam az,kendine cok ama cok iyi bak canım :)

hak edene değer verilen insanlara bu saydıkların az bile iyiki yanımdasınız iyiki varsınız

nice yıllara canmm...
hakketiğin değeri bulursun umarım...
seni seviyorum biliosun...
hayatın boyunca hep gül...sana yakışıyo=)

Geri