εگмεяε

kurban olurum kız ben sana yavruuuuuu mucuk

hepi börtdey to yu....

buda benden nacizane hediye :p herşey gönlünce olsun... Bir bayana verilecek en kötü hediye "ayna" olsa gerek.. :sigara:

i58258_esmer.jpg

hahaha hediyelerin en güzeli işte bu yawwwwwww helal olsun :p

esmerimmmmmmmm....
ii ki doğdunn..
ii ki varsınnnn canmm benmmmm...
hayat umarımm sana dilediklerinle yaşatır kendini...
öptümm kocamannnnnn=)

iyiki doğdun esmer
nice sağlıklı mutlu ve online yıllara :D

doğum günün kutlu hayatın mutlu olsun.............

hepinize teşekkür ediyorum.. bu konunun bugün acıldığı iyi oLdu. annemler yazLIKTA ve beni bugün cağırdılar :ter: mecburen gitmeq zorundayım onlarla oLmaLıyım doğumgünümde.. ama sizler benim ailemden önce tebrik ettiniz..cok teşekkür ediyorum ):

Hepinizin değeri bende ayrı ayrı.. BunLar anLatıLmaz ya$anır diyorum..hackeLL benim ilkim ve sonum.. cok seviyorum yaaa sizleri hackHeLLi iyiqi burdayım ve iyiqi sizler gibi dostlarım var... daha üc aya öncesine kadar normal üyeydim.. asistan modluk ordanda modluğa..

herşey sizlerin sayesinde oLdu.. tekrar teşekkür ederim.. sizLeri seviyorum.. doğumgünümü kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ediyorum...

sağlıcaqLa kalın..

Allah nice sağlık lı mutlu yıllar nasip etsin
i36003_evrensel.gif

doğum günün kutlu olsun esmer, umarım hayatın boyunca mutlu olursun ve hayattan beklediin herşeyi alırsın .. Nice yıllara ..

nice mutlu yıllara

neyseh ben telde kutladım ama bide burda kutlayayim iyi varsın Bitanem nice yıllara

yenı gordum nıce yıllar.a.

yeni yaşın sana mutluluk,huzur ,sağlık ve para getirsin :D

mutlu yıllar (aynısın bana yazmıştın :p

buda sana ;)

i26559_beyazgul.jpg

Canım benim seni çok seviyorum yeni yılın ve hayatın boyunca mutlu huzurlu sevgiyle yaşamanı dilerim nice mutlu senelere...

ooo iyiki doğdun ablacım
baksana daha doğum gününe gelmeden kaç kşi tebrik etmiş
seni sevenlerin değerini biil kalbimizde gizleneen yeerini bill...:D
tkrardan iiki aramısda varsın εگмεя...

i58473_esmerLaZ304SH.gif

Geri