εگмεяε

bende cokmu büyüğüm ne herkes apla dio :p

Dilerim bu yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın.
Dilerim ki gülümse denilen kavramın yüzünde mana bulduğu o eşsiz tebessümün hiç eksik olmaz neşeni hiç yitirmezsin

Dünyada güzellik denilecek bir kavram varsa o da tertemiz yüreğindedir.Hayatının güzelliği bundan sonra o tertemiz kalbinin güzelliği gibi geçsin.

Herzaman sevgi dolu ve mutlu kalman dileği ile...Doğum günün kutlu olsun Nice Mutlu Yıllara...

Chuckies

εگмεя' Alıntı:
bende cokmu büyüğüm ne herkes apla dio :p

hahah kız kocadın artık hatta bu yaşa geldin hala evdekaldın nenecim benim :D

Biraz tedirginlik, biraz azap, insanı durgun sulara döndüren bir felsefe, bir bakın dününüzü göreceksiniz.
Sanki insan yaşamında yaptıklarının cezasını günah ve suç olarak görmekte ve dışlamanın en güzel örneğini vererek çilesini çekmektedir. Olgunlukla insanı kamil olma yolunda ilerlemektir sanki. Acının sandalında, yalnızlığın battaniyesine sarınarak ısınmakta ve ayazlarda iliklerine dek üşüyerek titremektedir. Günahlarına ağlayarak günlerini saymaktadır ve yüzlerce gün sonra kendini arınmış hissetmektedir. Evet artık temizdir, günahları bağışlanacaktır, bambaşka bir kimlikle aramızdadır. rahatlığını bakışlarında yürüyüşünde, oturuşunda görebilirsiniz. Ruhsal dinginliğin aydınlığı içinde yaşamaya başlar. Duru bir dereden farksızdır, berraklığında içer suları, Zemzemle yıkanmıştır, arı ve duru kendini bulmuştur. Yürüdüğü yollardaki izler silinmiştir. Hesabını vermiştir kendince, bilinmezlere verilecek cevabı vardır, çekmiştir cezayı, kazanmıştır benliğini, kendini bulmuştur, yıllara bıraktığı kendini, birde aradığı benliğini, işte o an insanları fark eder ve yeni bir doğum günü ile yaşamaya başlar.

canım benim yaa..
arkadasım benım sanaldan da olsa arkadasım...
ne muhabbetler ne geyıkler ne sorunlar yasadık-yasadık dımı-
ıcının guzellıgı yuzune vurmus ya hanı-fotodan belli- atlattık herseyi...
inşallah reelde de görüşürüz canım.. görüşmesek bile sen benim arkadasısın cook sevdıgım...

hadi şimdi link ver bana bakıyım..

opuyorum seni esmerimiz...
ıyı kı dogdun ve ıyı ki tanısmısız-ömerde olmasa nerden bulcaktım senı eheue:D -

sana kalbınden ne gecıyorsa yenı yasında onların gerceklesmesını dılıyorum..
saglık basarı mutluluk huzur para erkek guzellık eheue :D gani gani hepsinden olsun .. kardeşimm eheu:D
amiin..

nice mutlu yıllara esmer

saoL cnms (.

doum gunun kutlu olsun

doğum günün kutlu olsun cnm ; )
nice yıllara
hep mutlu olursun inşallah..

Hayırlı ömürler esmer apla..

az daha ben eksik kalıyodum:)doğum günün kutlu olsun esmercim daha nice yıllara......

apla diyenler coğalıo git gite :)

hepinize teşekkürler ailemden bile önce sizler tebriq ettiniz nedesem bo$ eğer bu konu yarın acıLMış oLsa belki göremeyebilirdim..cünki aiLem şuanda yazLıkta vede onLarLa oLmaq zorundayım..

iyiki varsınız.. iyiki sizLerLEYim.. özeLLikle merve ve sebnemiq sizlerin yazılarını okurken cokduyguLandımm

sebnemiq seninle bi tesadüf eseri tanışdıq vede inanıyorum cok güzEl bir dostLuq kurduq.. merwem senle aramızda ücgün arayla doğmuşus :)

inşaLLah senin konuunda ben acıcam

hepinizi seviorum teşekkür ederim hepinize

mutlu yıllar...dmek bi yaşına dha girdin...:Dömür kısa kıymetini bil...

Geri