Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben web hack hakkında fazla konu bilmem..Ama şunu iyi bilirim Türk Halkına hakaret yapanın bileğini kopartırım..Ama ben bu konu hakkında fazla bilgim yok..Sizden ricam (systemofadown)grubunu biliyosunuzdur..Hatta bir tane Klibinde Türk halkına ve ULU ÖNDER (Atatürké)hakaretini biliyosunuzdur..Berki de duymamışsınızdır... ...
Ermeni soykırımınla ilgili konular belirtilmiştir..Bur da bize hakaret ettiler..Eğer benim yazdığımı dikkate alırsanız..Bu siteye uyarı mesaj bırakalım derim...
ben başka bir hack sitesine mensubum keşife çıktım bi uğradım gerçekten güzel ve zengin bir site. üstüne de böyle bilinçli kullanıcıları görmek çok güzel. bu yazıyı başka biryerde de görmüştüm ama atlamıştım. sitemiz online olsun yayınlıcam. kolay gelsin.
adresinin sahibi kendisine güvenlik konusunda çok güveniyor....Ayrımcılıkta yapıyor...Paylaşıma aykırı ayrımcılıklar....Bu siteyi Hacklerseniz müteşekkir kalacağım...