burdaya yeni üye oldum paylaşımlar çok iyi ben de paylaşım yapyıorum..
H Hack-Hell New member Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 1 Reaction score 0 Puanları 0 9 Ağu 2006 #1 burdaya yeni üye oldum paylaşımlar çok iyi ben de paylaşım yapyıorum..
semphatic Alayına Es -Es Katılım 1 Haz 2006 Mesajlar 1,174 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 43 Konum EskiŞehir 9 Ağu 2006 #2 yaaaa arkadaşım bana bir açıklarmısın bu sitenin neresi ücretsiz acaba bence sadece bir hurafe Ayrıca daha ilk mesajın ve bence sanki reklam kokuyor !!!!
yaaaa arkadaşım bana bir açıklarmısın bu sitenin neresi ücretsiz acaba bence sadece bir hurafe Ayrıca daha ilk mesajın ve bence sanki reklam kokuyor !!!!
»» dαкi «« PsychostyLa Katılım 30 May 2006 Mesajlar 2,445 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 34 Konum Erciyes Üniversitesnde.. 9 Ağu 2006 #3 Yeni üye oLduğun ßeLLi .. PayLa$ım yapmaq istiyorsun güzel ama .. Sana ßen konu açmadan önce ARAMA ßUTONU nu kuLLanmanı öneririm .. Eğer dikkat ettiysen SAßİT te ßiLe war .. ßedawa Lig tv izLe diye .. PayLa$ımLarının devamını ßeqLeriz .. Ama ARAMA ßUTON unu kuLLanırsan sevinirim ßi dahakine
Yeni üye oLduğun ßeLLi .. PayLa$ım yapmaq istiyorsun güzel ama .. Sana ßen konu açmadan önce ARAMA ßUTONU nu kuLLanmanı öneririm .. Eğer dikkat ettiysen SAßİT te ßiLe war .. ßedawa Lig tv izLe diye .. PayLa$ımLarının devamını ßeqLeriz .. Ama ARAMA ßUTON unu kuLLanırsan sevinirim ßi dahakine
Gєηco Altın Üye Katılım 20 Haz 2005 Mesajlar 6,734 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 38 Konum Belirsizliklerden.. 9 Ağu 2006 #4 sanqi reklammış gibi geldi bana ama yeni oldugun için (bir başka nedenden) verildigi için locked.