FéRvénTßQY
Banned
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar bir konu hakkında ben tüm samimiyetim ile gayet normal ve kibar bir dille yorum yaptım ama bana verilen cevap beni şok etti!!!
Bu kullanıcı daha aramıza yeni girmiş olan biri ve 6 mesajı mevcut şuan için forumumuzda(5 mesajı var aslında ama 6. mesajı bana küfür ederek yapmış...)
Ben bu forumda günde 16 saat online bir kullanıcıyım ve sizlerle bir sürü şey paşlaştım!!!
Bunu hak etmediğimi düşünüyorum ve bu kullanıcının cezalandırılmasını istiyorum!!!
ilteris83' Alıntı:Yahu Allah aşkına bilmeyen konuşmasın internet ücreti sabit olduğu halde nasıl ücret biniyor kendileri denemye çekinenler böyle kafadan yorumlar yapıyor bir kere ücretli olabilmesi için yasala olarak uyarması gerekir programın ve telekomla anlaşmalı olması ayrıca hiçbir yerine kredikartı bilgisi falan da girilmiyor kafası çalışanlar yorum yapsın lütfen bilmeyenler değil, insan sinirleniyor ya böyle bilmiş bilmiş konuşanları görünce.
Bu kullanıcı daha aramıza yeni girmiş olan biri ve 6 mesajı mevcut şuan için forumumuzda(5 mesajı var aslında ama 6. mesajı bana küfür ederek yapmış...)
Ben bu forumda günde 16 saat online bir kullanıcıyım ve sizlerle bir sürü şey paşlaştım!!!
Bunu hak etmediğimi düşünüyorum ve bu kullanıcının cezalandırılmasını istiyorum!!!