şikayetçiyim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar bir konu hakkında ben tüm samimiyetim ile gayet normal ve kibar bir dille yorum yaptım ama bana verilen cevap beni şok etti!!!

ilteris83' Alıntı:
Yahu Allah aşkına bilmeyen konuşmasın internet ücreti sabit olduğu halde nasıl ücret biniyor kendileri denemye çekinenler böyle kafadan yorumlar yapıyor bir kere ücretli olabilmesi için yasala olarak uyarması gerekir programın ve telekomla anlaşmalı olması ayrıca hiçbir yerine kredikartı bilgisi falan da girilmiyor kafası çalışanlar yorum yapsın lütfen bilmeyenler değil, insan sinirleniyor ya böyle bilmiş bilmiş konuşanları görünce.

Bu kullanıcı daha aramıza yeni girmiş olan biri ve 6 mesajı mevcut şuan için forumumuzda(5 mesajı var aslında ama 6. mesajı bana küfür ederek yapmış...)

Ben bu forumda günde 16 saat online bir kullanıcıyım ve sizlerle bir sürü şey paşlaştım!!!

Bunu hak etmediğimi düşünüyorum ve bu kullanıcının cezalandırılmasını istiyorum!!!

Arkadaşlar Biraz Sakin Olun Herkes Forumda Yorum Yapabilir. Ama İlteris83'ün Yaptığı Belki Doğru Değil Ama Bunu Karşılıklı Mesajlaşarakda Çözebilirsiniz Her Dilinin Ayarı Kaçan Cezalandırmaya Kalkmak Yanlış Biraz Yapıcı Olmak Lazım. Lutfen Arkadaşlar Fortumda Kırıcı Konuşmalarda Bulunmayalım.

Haklisin Kardeş Bu Ne Yaaaaa

KARDEŞ LİNK VESEN DE BAKSAK YAA

Arkadaşım kusura bakma ama mantıklı gelmedi feryadın. Tamam arkadaş agresifce cümle kurmuş ama ben küfür vs. göremedim.

Kusura bakma ama gereksizce bir konu açmışsın.

İyi forumlar

FéRvénTßQY' Alıntı:
Arkadaşlar bir konu hakkında ben tüm samimiyetim ile gayet normal ve kibar bir dille yorum yaptım ama bana verilen cevap beni şok etti!!!

Bu kullanıcı daha aramıza yeni girmiş olan biri ve 6 mesajı mevcut şuan için forumumuzda(5 mesajı var aslında ama 6. mesajı bana küfür ederek yapmış...)

Ben bu forumda günde 16 saat online bir kullanıcıyım ve sizlerle bir sürü şey paşlaştım!!!

Bunu hak etmediğimi düşünüyorum ve bu kullanıcının cezalandırılmasını istiyorum!!!

tamamen haklısın arkadaşım.gereği neyse yapılsın bencede.ya bu aralar çok arttı lütfen biraz insan olalım ondan sonra internete açılalım ya:D:Sopa

uzgunum ama gereksız bır talep ne yazıkkı. Burda bu kadar hassas olmak yersız arkadasın yorumu kaba bır tabır olabılır ama bu banlanmasını gerektırmıyor. Bır dahakı sefere konu acmak yerıne o ince çizgide sende gereken cvbını kendısıne konuda belırtebılır yada karakterın gereği kendisinin sevıyesıne ınmeyebılır ve yorumsuz kalabılırsın.

hacker_boy_turk' Alıntı:
lütfen geregi yapılsın dagdan gelip bagdakını kovuyo nerdeyse

bende aynı dusuncedeyim mod. arkadaşlar bu iki insanı aynı kefeye koymayın lutfen banlamayacaksanız bile sert bi uyarı da olablir en azından fedakare olun biraz

Fervent Buyuklugunu Yap Kardesim

biz ilkokuldayken bize bakanı bile hocaya şikayet ederdik yok hocam saçımı çekti yok hocam sırtıma vurdu yok hocam ayağıma bastı tabi daha sonra lise ye gelince işler değişti kendi işimizi kendimiz halledebilir olduk bu gibi basit durumlarda

herkesten aynı kibarlığı ve saygıyı bekleme yoksa ilerde de canın çok sıkılır derim. takma kafana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri