Şokkk:) 2008 Yılı En iyi Ve En Yeni Temaları Sadece Hackhell Üyeleri İçin !!No Rapid

1- Bu temalar başlıkta belirttiğin gibi yepyeni temalar değil ben bu temaları çok önce bi yerde daha gördüm bi hatırlayabilsem :( Hem tesadüfe bak ki senden önce paylaşan şahısta temaların caps lerini aynı kullanmıştı...
2- Paylaşım yapıyoruz emeğe saygı diyorsan o paylaşımı tam yap. Ben temayı koydum açıklayan arkadaşlar saol sun çok saçma! Sen koyduysan millete sen açıkla nasıl uygulandığını...
3- Alıntı yaptıysan açıkça söyle birsürü kişi alıntı yapıyor ama dürüstçe "Alıntı" yazıyorlar (Uygulamasını birtürlü açıklayamamandan kaynaklanan bir şüphe)...

İyide kardeşim uploadı yapan sensin vede bilmeyen arkadaşlar için açıklama yapma sorumlulugun var.Bu sorumluluk sana aittir

programı nasıl çalıştırıyrz arkadaşım onun hakkında biraz bilgi verseydin

saoL dostumm guz£L payLasımm.... :hhmanD

1- Bu temalar başlıkta belirttiğin gibi yepyeni temalar değil ben bu temaları çok önce bi yerde daha gördüm bi hatırlayabilsem :( Hem tesadüfe bak ki senden önce paylaşan şahısta temaların caps lerini aynı kullanmıştı...
2- Paylaşım yapıyoruz emeğe saygı diyorsan o paylaşımı tam yap. Ben temayı koydum açıklayan arkadaşlar saol sun çok saçma! Sen koyduysan millete sen açıkla nasıl uygulandığını...
3- Alıntı yaptıysan açıkça söyle birsürü kişi alıntı yapıyor ama dürüstçe "Alıntı" yazıyorlar (Uygulamasını birtürlü açıklayamamandan kaynaklanan bir şüphe)...

bosuna ugrasmayın bi boktan anladıgı yok uckagıtcını teki anasına sövdurmeyi seviyo burda bol bolda sövuryorlar baya ilginc bi vaka gercekten vahim

Çok teşekkürler dostm manyak temalara benziolar

eLLerine Sağlıq dai de indirmek için tıkladığımız site açılmıyor yenileyebilirmisn?

Geri