Şokkk:) 2008 Yılı En iyi Ve En Yeni Temaları Sadece Hackhell Üyeleri İçin !!No Rapid

link ölü birader yenilersen bizde teşekkürü eksik etmeyiz şimdiden ilgine teşekkürler

Temaları çift tıkladığımda xp teması görünüyor(sağ tıklayıp özelliklerde tema bölümündeki mavi xp teması) ve C:\WINDOWS\Resources\Themes klasörüne atıp aynı şekilde çift tıkladığımızda yine xp görünüyor, windows görsel stil dosyaları ve shell klasörü var güzel ama asıl dosya yok içlerinde (windows tema dosyaları) yok. -windows tema dosyası- olmadan sağ tıklayıp özelikler ve tema bölümüne geldiğimizde temaların hiç biri görünmüyor. bu temaları yükleyen varsa nasıl yaptığını ne program kullandığını detaylıca açıklarsa seviniriz. Ve paylaşımın için yinede teşekkürler

*kardeş burası hackhell biz program uploadımıza nasılkullanılacagını yasıyok yakızmaz (banBanBan) dreamdont***cem

dostum bizler beceriksiz insanlarız rica etsem nasıl uygulayacağımızı anlatabilirmisin beceremedikkkk de

eline emegine saglık

dostum link ölmus:saskin

Çok TeŞekkÜrler. GÜzel GÖrÜnÜyor. İndİrİyorum

ağa herşey güzel eline koluna sağlık AMA NASIL YÜKLİCEZ BU TEMALARI BİDE ONU ANLATSAN EYİ OLCEK

verdiğin adres virüs kaynıyor

Geri