Şokkk:) 2008 Yılı En iyi Ve En Yeni Temaları Sadece Hackhell Üyeleri İçin !!No Rapid

sanırım konu alıntı artık nasıl yapılıyor diye sormayın arkadaş sanırım bilmiyor bilmediğini de söyleyemiyor olabilir illa temaları kuracaksınız die bir kaide yok

herkes ellerine sağlık güzel olmuş diyor bir allahın kuluda temaları ben uyguladım demiyor.

bi b... bilmiyon yalandan kandiriyon kendini bişi yaptiğini zannediyon .dalgamı geçıyon milletle

kardeş ellerine sağlık bilgisayarın virüssüz,günlerin mutlu olsun

Temaları indirdim ama nasıl kulanacam bilmiyom bir yardımcı olsanız

Bir iş yapacaksan adam gibi yap kaç kişi yazmış nasıl kulanılıyor diyer hiç bir işe yaradıkları yok yardımcı bile olmuyon adam gibi işine gelen mesajlara bakıyon :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

arkadasım tam konuyu bilmiyorum indirmedim ama shell dosyası icerikliyse windows/resources dosyasının icine atman lazım ayriyatten uxtheme diye bir kucuk program var onu kurman lazım yoksa kullanamazsın windows blinds ise onun kendi programı var ama kendi fikirimi söyliyeyim o kadar cok tema indirdim xp vista teması kadar guzeli yok özelden yardım edebilirim kendine iyi bak:goz:

No rapid olması da cok ıyı oluyor cok sagol...​
valla bisey demiyom adam bi tesekkur etmis banlamıssınız hakkatten diyecek lafım yok

çooook sağolda bide nasıl yükleyeciğimizi verirmisin
allaha emanet ol

Geri