Gєηco
Altın Üye
argo kelimeler kullanmayın diye bir daha uyarmıycam.
''Şok!Atatürk Bir Vatan Hainidir'' diye konu açılsa eminim gözlerin şimdiki gibi kamaşırdı..
Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2348249' Alıntı:Haberin yayınlanma tarihi: 5 Haziran 2001,Salı
ilginç =)
general çok güzel söylemiş altına imzamı atarım bu sözün
senın problemlerin var heralde ben orda nekadar sacma bir haber ve yalan oldugu için güldüm cogu kişide oyle yorum yapmıs zaten ama sen sahsi kıskanclıkların ve cekememezliklerin oldugu için bu yorumunu hor görmüyorum ve senın altına tesekkur atanlarında senden farkı yok siz iyice delirmissiniz yaw ne olacak işiniz gücünüz sacma seylere inanıp inanmıyanlarıda Atatürk düşmanı ilan edip kendiniz sahip cıkmaya calısıyosunuz ama biz sizin için bu vatanı sevmedik siz Atatürk sevip görünen ama alttan alttan onun kuyusunu kazanlardansınız.....size tekrar gülüyorum zuhahahahah:biggrin
Haberi ben çıkartmadım dikkat edersen
Ayrıca kişinin M.Kemal sevgisi olup olmaması kişileri ilgilendirir.Sen ateist olanı vatan haini diye suçluyor musun?Ben sadece bir yazıyı paylaştım.Başka bir maksadım yoktu olsada direkt yazarım zaten.Ali Cengiz oyunu yapmağa ihtiyacım yok
Sen eğer M.Kemalin güzelliğini bu şekilde tarif edeceksen senin dünyan pek güzel sayılmaz demktir.Cenabı Allah kendisini inkar edenin bile rızkını nasbeylemiş onlara yaşama hakkı vermiş.Hal böyle iken M.Kemali eleştirmek çok büyük bir suç mu oluyor ki onu eleştirenlerin bu vatanda yaşaması büyük lütuf olarak büyük güzellik olarak addediliyor?
Cenabı Allah kafirlere böyle imkan vermişken bazı insanlar neden M.Kemali eleştirenlerin yaşama hakkını ellerinden almağa kalkışırlar?Yoksa yaradılan M.Kemalin bilmediğimiz bir üstünlüğü mü var Yaradana karşı
Sadece bir mantığı belirtmek için bunu yazdım.Dediğim gibi kişinin kimi sevip kimi sevmiyeceği o kişiyi alakadar eder.Hemen bu yazıyı görünce M.Kemali sevmeyenler şeklinde vehm edilmesi o zata bir insan gözü ile değil insanüstü gözü ile bakıldığının ona olan sevginin bir insan olarak değil sanki insanüstü olduğundan dolayı zuhr ettiğinin delili gibi geldi bana
Kişi sevdiği ile beraberdir.Madem onun sevilmediğini düşünüyorsun sen de sevdiğinle beraber olacağının farkındasındır inşallah