Şok! Atatürk'ün İmzasi Ermeni İşi Çıktı!

argo kelimeler kullanmayın diye bir daha uyarmıycam.

''Şok!Atatürk Bir Vatan Hainidir'' diye konu açılsa eminim gözlerin şimdiki gibi kamaşırdı..

senın problemlerin var heralde ben orda nekadar sacma bir haber ve yalan oldugu için güldüm cogu kişide oyle yorum yapmıs zaten ama sen sahsi kıskanclıkların ve cekememezliklerin oldugu için bu yorumunu hor görmüyorum ve senın altına tesekkur atanlarında senden farkı yok siz iyice delirmissiniz yaw ne olacak işiniz gücünüz sacma seylere inanıp inanmıyanlarıda Atatürk düşmanı ilan edip kendiniz sahip cıkmaya calısıyosunuz ama biz sizin için bu vatanı sevmedik siz Atatürk sevip görünen ama alttan alttan onun kuyusunu kazanlardansınız.....size tekrar gülüyorum zuhahahahah:biggrin

hayatımda bişey degismedi acıkcası .... bunu ogrendıkten sonra......

Yerin dibine girdim olamaz böyle bişey allahım dünyanın sonumu yaklaşıyor acaba ?
Töbe yarabbim =)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2348249' Alıntı:
Haberin yayınlanma tarihi: 5 Haziran 2001,Salı
ilginç =)

general çok güzel söylemiş altına imzamı atarım bu sözün

Bu forumda ilk kez karşılaşılan bir olay değil.Akıllarınca Ulusal değerlerimize ve Atamıza zararverebilecekleri bir çok eski haber,konu ısıtılıp,ısıtılıp organize şekilde servis etmektedirler.Genelde de bunu yapanlar,fethullah Gülen taraftarı ve sözde Atatürk taraftarlarıdırlar ki Atamızı küçük düşürmeyi amaçlayanlara,karşı duranlarada maalesef Atamızın altını oyar rol yapıyorlarmış güya.Vah Vah Atamızı düşünmekte kimlere kaldı.

senın problemlerin var heralde ben orda nekadar sacma bir haber ve yalan oldugu için güldüm cogu kişide oyle yorum yapmıs zaten ama sen sahsi kıskanclıkların ve cekememezliklerin oldugu için bu yorumunu hor görmüyorum ve senın altına tesekkur atanlarında senden farkı yok siz iyice delirmissiniz yaw ne olacak işiniz gücünüz sacma seylere inanıp inanmıyanlarıda Atatürk düşmanı ilan edip kendiniz sahip cıkmaya calısıyosunuz ama biz sizin için bu vatanı sevmedik siz Atatürk sevip görünen ama alttan alttan onun kuyusunu kazanlardansınız.....size tekrar gülüyorum zuhahahahah:biggrin

bugune kadar yaptıgın yorumlara bakacak olursak bu konuya da yaptıgın yorum ve yanındaki işaretin anlamını anlamamak için et beyinli olmak gerekir.kimin kuyu kazdıgı kimin vatan sattıgı ortada..bu tip haberlerle ancak giderek yozlaşan toplumumuzda 10-15 yasındaki gelişimini tamamlamamış küçük bveyinleri kandırırsınız..

Haberi ben çıkartmadım dikkat edersen
Ayrıca kişinin M.Kemal sevgisi olup olmaması kişileri ilgilendirir.Sen ateist olanı vatan haini diye suçluyor musun?Ben sadece bir yazıyı paylaştım.Başka bir maksadım yoktu olsada direkt yazarım zaten.Ali Cengiz oyunu yapmağa ihtiyacım yok
Sen eğer M.Kemalin güzelliğini bu şekilde tarif edeceksen senin dünyan pek güzel sayılmaz demktir.Cenabı Allah kendisini inkar edenin bile rızkını nasbeylemiş onlara yaşama hakkı vermiş.Hal böyle iken M.Kemali eleştirmek çok büyük bir suç mu oluyor ki onu eleştirenlerin bu vatanda yaşaması büyük lütuf olarak büyük güzellik olarak addediliyor?

Cenabı Allah kafirlere böyle imkan vermişken bazı insanlar neden M.Kemali eleştirenlerin yaşama hakkını ellerinden almağa kalkışırlar?Yoksa yaradılan M.Kemalin bilmediğimiz bir üstünlüğü mü var Yaradana karşı

Sadece bir mantığı belirtmek için bunu yazdım.Dediğim gibi kişinin kimi sevip kimi sevmiyeceği o kişiyi alakadar eder.Hemen bu yazıyı görünce M.Kemali sevmeyenler şeklinde vehm edilmesi o zata bir insan gözü ile değil insanüstü gözü ile bakıldığının ona olan sevginin bir insan olarak değil sanki insanüstü olduğundan dolayı zuhr ettiğinin delili gibi geldi bana

Kişi sevdiği ile beraberdir.Madem onun sevilmediğini düşünüyorsun sen de sevdiğinle beraber olacağının farkındasındır inşallah

Kimsenin M.K. ATATÜRK'ü insanüstü bir varlık gibi görmesi durumu söz konusu değil.o da sizin benim gibi bir insan.tıpkı Haluk Bilginer'in son reklamında değindiği gibi.yaşadığımız topragın her santiminde emeği olan birisinin böyle konular açılarak karalanmaya çalışması vatan hainliğinden başka birşey değildir.nasılki Osman döneminde padişahların arkasından kuyu kazanlar hainse Atatürk'ün arkasından kuyu kazan,onun kurdugu Cumhuriyet'i bitirme çabası içinde olanlar da vatan haininden başka birşey değillerdir.ali cengiz oyunlarından anlamıyorsan niyetini açık açık yaz da bizde seni boş yere suclamayalım ama boyle hassas bir konuyu malzeme yapmak ve buna alet olmak ayıptır.
Allah kafirlere bile yaşama hakkı vermişken gibi bir cümle kullanmışsın.sen kendi dininden olmayan birine ne kadar saygı gösteriyorsun soyler mısın bana?ecnebi demiyor musun bir müslümana baktıgın iyi gözle onlara bakabiliyor musun?
Kaldı ki Atam izindeyiz amblemli görüntü resminde kimi insanüstü bir varlık olarak gördüğünü ''kendi deyiminle'' ortaya koymuşsun..

son olarak bu konunun etiketini ''atatrk'' yapman bile senin düşüncelerini açıkça ortaya koyuyor.maalesef bu durumlara geldik.konu başka bi yere taşınmış.şikayet başlıgı da yok.bunu nereye şikayet edebilirim.lütfen düzeltin

Geri