Şikayet/İhbar Hattı

ben kendimi şikayet etmek istiyorum ben programlarresimler bölümünde aynı konudan yanlışlıkla alt alt 2 tane açmışım birini içeriğini değiştirdim ama başlık değiş miyor değiştirebilseniz sevinirim dün bununla ilgili birinin silinmesi hakkında jonu açmışkım ama kimse bakmayınca buayada yazıyım dedim

Boşuna konu açmak istemediğim için buraya yazmak istedim.Hackhell.com u açtığımda önce neşeli gençlik diye bir site açılıyor.Bunun önüne nasıl geçilebilir.Kaspersky ve spywareterminatör kullanıyorum.Bir yardımcı olsanız.Teşekkürler

heirofking Adlı Üye GS Bölümünde Günde 3 Konu Limitini Aşmış Ve İlk Uyarısını Almıştır...

Üyeliğimin silinmesini istiyorum veya süresiz banlayın; artık hangisi oluyorsa.

Hackel yöneticelirine. forumda bir program ararken gözüm (yavuz_28) isimli arkadasimin kulandigi resime takildi.Ben Almanyada yasiyorum burada Almanlarin bile yasak etigi yandaslarinin bircok vatandasimizi diri diri yaktiklari HITLERIN resmini kulaniyor.sizce bu dogrumu? bence cok yanlis öyle bir insanin resminin gösterilmesi veya kulanilmasini kiniyorum,sizden Ricam en yakin zamanda böyle bir resmin kulanilmasini önlemek.tesekürler

!SehzaDe! Adlı Üye GS Bölümünde Günde 3 Konu Limitini Aşmış Ve İlk Uyarısını Almıştır...

iyi akşamlar!

ASLAN9999 arkadaşımız http://www.hackhell.com/showthread.php?t=317338 konusunda çoğu arkadaşımıza ''çamur'' attı. birkaç arakadaşımız (bende dahil) o konuya cevap olarak vardır bir bildikleri benzeri bi yazılar yazdık, bu arkadaşımız ise

ASLAN9999' Alıntı:
Teslimiyetçi kafalar hep öyle derler vardır bi bildikleri.

yazmış buda beni şahsen rahatsız etti,terbiyesizliğin hiç gereği yok daha kibar bi tabirle görüşünü belirtebilirdi. gereğinin yapılmasını rica ederim

saygılarımla
Serdar Arda

Geri