S
SiR ReaLiST
Guest
creyzw Adlı Üye Spor Genel Bölümünde Günde 3 Konu Limitini Aşmış Ve İlk Uyarısını Almıştır...
leke900' Alıntı:Ama yazıda hak var bir insan eğer yaz günü ağustosun ortasından hayvan gibi kapanıp geliyorsa o insanın amacı zaten bellidir.Herneyse zaten ülkenin sonu yok ...
wilddog' Alıntı:ben cw ye uyeyim boyle birşey duymadım hem haberiniz olsun 2007 mart itibari ile cw medya ile ilişkisini kesmiştir.lütfen böyle bi grubun adını kullanıp asparagas haber yapmaya kalkmayın gozumuz uzerinizde....(tehtid olarak algılanmasın cw bircok turk sitesine antihack yardımı yaıyor adres :
Sanırım sırf bu sorunun için bu siteye uye oLdun.. ama yanLı$ geLmi$sin arkadaşım.. bu tür istekLere cevap veriLen bi forum değiL ßurasi..ismetido' Alıntı:slm arkadaşlar ben sesliefsane isimli bir sohbet sitesine talkılıyordum .ve burada diyarbakır belediye başkanı osman bayemirin yapmış oldugu açıklamaları kınadıgım için banlandım ....gördügüm şuki
bu siteye birçok pkk yandaşı katılıyor ...mümkünse bilen arkadaşlar bu siteyi hacklesinler.....