Şikayet/İhbar Hattı

hackhell online oyun bölümünde juego turnuvasında final oynayacağım..yalnız sayfada bir hata var ve adımın yazılı olduğu kutucuk görünmüyor...sadece rakibim olan arkadaşın kutucuğu var...yardımcı olursanız sevinirim...

O konuları çöp e atan moderatör ben değilim merak etme, tutuşmana gerek yok, açıklamasını Protype gelince yapacaktır...

Kuralın konuş tarihi;

08-31-2007

Açtığın başlıkların tarihi sırası ile;

08-30-2007
08-29-2007
08-29-2007
08-29-2007
08-31-2007
08-31-2007
08-31-2007
08-31-2007

Sadece 4 başlığım kural dışında diye düşünebilirsin.. Verdiğin konularda kim kimle röportaj yapmış öqrenebilir miyim? Sen mi gidip başbaşa röportaj yaptın?? Lütfen kurallara saygı duyalım. ve başka yerlerden yaptığınız alıntılarıda böyle saçma konular ile süslemeyin. Ekran görüntüsü aLıp verebilirsiniz benim gibi.. İnceleme de verebilirsiniz ama röportaj konusuna izin vermem. Bunu daha önce belirtmiş olmam lazım. Ama gözünüzden kaçtıysa bu benim sorunum değildir.. Yararlı başlık açın..

Net cevabım ;

Açmış olduğun konularını boş buldum kilitledim.

Saygılar.

abicim yaa bu forum forum sayfasının üstündeki tv,video,program,fıkra... bolumlerine baska bi kullanıcı nadıyla mı giriyoruz...

"Alıntı:
64general1´isimli üyeden Alıntı
yorumlarınız hakaret,aşağılama içermesin..
bölüm kurallarını okuyunuz..

Chamur;Neymiş ve nasıl bir hakaret etmişim.Nasıl aşağılamışım?Her türlü aşağılama,her türlü çamur atılıyor bazı tarafından,ama benim üç satırlık,hakaret içermeyen,cevap niteligindeki yazım hemen siliniyor."
Sadece yukarıdaki sorum nedeniyle,5 günlük ban yedim.Senelerdir forumlarda yazışmam ve bana göre epeyce bir forum kültürüne sahip olduğumu ifade ederek,soruyorum;
Forum kurallarını defalarca okudum ve yukarıdaki yazımın ban yeme nedenini hiç bir maddeye uyduramadım.Ben neden ban yedim?

Kardeş ben upload areada paylaşım yapmak istiyorum fakat yeni konu açmak isteyince karşıma şöyle bi yazı çıkıyor;1. üyeliğiniz aktifleştirilmemiş vs vs bunun olmaması lazım çünkü 1 yıla yakındır üyeyim buraya 2. moderatörler tarafından mesaj yazma yetkiniz kısıtlanmış olabilir falan diyor ama sol alt köşedede mesaj yazma yetkiniz aktiftir yazıyor bunun sebebi nedir acaba?

ozzy_91' Alıntı:
Kardeş ben upload areada paylaşım yapmak istiyorum fakat yeni konu açmak isteyince karşıma şöyle bi yazı çıkıyor;1. üyeliğiniz aktifleştirilmemiş vs vs bunun olmaması lazım çünkü 1 yıla yakındır üyeyim buraya 2. moderatörler tarafından mesaj yazma yetkiniz kısıtlanmış olabilir falan diyor ama sol alt köşedede mesaj yazma yetkiniz aktiftir yazıyor bunun sebebi nedir acaba?
UpLoad Team rütbesi dı$ındaki uyeLerimiz konu açamazLar o böLümLere..

Geri