Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=295245&highlight=Total+Video+Converter+V3.10
ilk mesajda bişey yapar sandık ama programı veriyo arkadaş rar şifresi yok ay sonu kota problemi var arkadaşıda bi güzel sevdim zaten ii ki başka bi link varmış ordan çektim programı
ikinci linkten çekmiştim programı bununda içinde reklam olduğunu belirtiyim
benim konularımın neden kapatıldı bi anlam veremedim ama canınız sağ olsun yapcak bişey yok yanlız şunu bilmenizi isterimki benim sadace hackhellde üyeliğim yok benim niyetim polimik yaratmak değildi arkadaş polemik için elinden geleni yaptı konuyu açmadan önce benzer konularda vardı inceledim ve emek verdim bumudur emeğe saygı sonuçta bilmiyen arkadaşlarımıza yararlı olacak konulardı bu arkadaşımızın yapmış olduğu tamamen terbiyesizlik konuya sonuçta bir emek verilmiş benim açtığım her konu benim çocuğum gibidir çünkü bir emeğe saygıdır emeğine saygı gösteriliyosa sevinirsin bu herkezin başına gelmiştir biri emek vererek alkış alır biride emek vermeden konuları kapattırarak bişeyleri kanıtlamaya çalışır bazılarıda emek verdiği halde saygı göremezler çok gördüm formda arkadaşlarımızın çoğu emeklerini göz nurlarını ortaya koymuşlar ve karşılığını alamamışlar bir çok arkaşımız var ben yinede yararlı olcağını hisetiğim konularımı açtım ve ukala bir tavır takınan arkadaşımız geldi unuda bana karşı bir takıntısı var belli bu tür konuları mod arkadaşlarımız bilirler ukala tavır takınan arkadaşlara konuyu burakmasınlar sonuçta burası bir form gerektiği gibi davranılcak tabiki ama kapatılmadan önce bana bir uyarı mesajı gönderilseydi bir yol gösterilseydi konu taşınmıştır diye daha mutlı olurdum beni forma emek veren arkadaşlar çok iyi anlıcaklardır bundan emenim iyi çalışmalar (ben hiç bukadar kızmamıştım ben teknikerim işimi burakıp bu yazıyı yazıyorum tek niyetim formda yardımcı olmak basit konular ve doru düzgün bir konusu bulunmayanlar yüzünde böyle olduğu için üzgünüm)mod arkadaşların ve emek verenlerin dikkatini ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler birde kapatılan konuların bir tanesi resimli anlatımdı oda kapatılmıştı ben o konuyu hazırlamak için gece geç yatmıştım en çok ona üzüldüm