Şikayet/İhbar Hattı

leke900' Alıntı:
Bende millettenim ama chpyi destekliyorum.Bütün millet chp sevmiyormu böyle aptalca yazılar yayınlıyorsunuz o zaman ülkemizde akıllı insanlar dediğimiz akpnin gerçek yüzünü gören ve onu sevmeyenlerde var o zaman akpde milletle uzlaşamaz olmuyormu? Bende milletimz ama bende akpyle uzlaşamıyorum.Ne komiktirki gerçekten Türkiyenin bölünmesini isteyen herkes akpyi desteklerken chpyi yerden yere vuruyor.Medya hep chpyi vuruyor akpye destek çıkıyor oturup aklı olanınoturup düşünmesi lazım niye geçmişte ve günümüzde Türkiyenin bölünmesini isteyen herkes akpyi detekliyor? Ama tabi siz her zaman gibi inanılmaz bir körlük ve inkar içerisindesiniz.Ama bundan yıllar sonra akpnin gerçekleri ortaya çıkınca gidip insanlara ben akpye oy vermiştim diyemiceksiniz utançtan!

konu da burada..
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2033963

.Leke900 adlı arkadaşın yorumunun yorumunu yetkili arkadaşlar yaparlar herhalde...
Bir buçuk senelik üyeliği olan bir arkadaşın siyaset bölümüne böyle bir yorum katması gerçekten üzücü...

Siyasetle ilgili şikayetler bolumumuzde olan bızım sıkayet baslıgına bıldırılırse daha yararlı olur.Aksı taktırde sanırım smodlar yıne bıze yonlendırırler ve ıs uzayabılır (gormeseydım)

Arkadasın 2. tarz bu sekılde bı yorumu gecen gun bırını duzeltmıstım.Hersefer duzeltme olmaz
7 gun ban cezası verelım

seckin0415 Adlı Üye Sporda Günde 3 Konu Limitini Aşmıştır İlk Uyarısını Almıştır...

Arkadasım sitenizde bir dagınıklık soz konusu olmaya baslamıs sponsorlar kısmında pek ciddiyet goremedim nitekim reklam ve pazarlama soz konusu siteler yasak diye biliyorum ama konular acık anlasılan arkadaslar pek ilgilenemiyor ve ayrımcılık gibi bir durum var oyle gordum ve karalama kampanyası yapmayı pek sevmem hoscakalın.

Geri