Şikayet/İhbar Hattı

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=284757
Kahrolsun demiş, oy vereceklerin akıllarından şaşarım demiş..
kim kimin görüşüne saygı duyuyo duymuyo belli değil, bölüm bu kadar serbest olmamalı? ağzına geleni söyleyebiliyorlar!

Şefim ben son günlerde sitemizden Rarlı güvenlik programı indirirken açamıyorum.Belirtilen parolayı düzgün girdigim halde rar açılmıyor ve dosyayı masaüstüne atamıyorum Xoftspy ve Avast 4.7.1001 prog.bunlar başıma geldi acaba nedendir?Başka sitelerden rarlı dosyaları ise çok rahat açıyorum.

Fuat Tutak' Alıntı:
Şefim ben son günlerde sitemizden Rarlı güvenlik programı indirirken açamıyorum.Belirtilen parolayı düzgün girdigim halde rar açılmıyor ve dosyayı masaüstüne atamıyorum Xoftspy ve Avast 4.7.1001 prog.bunlar başıma geldi acaba nedendir?Başka sitelerden rarlı dosyaları ise çok rahat açıyorum.

zaman zaman indirilen parçalarda sorun olabiliyor; dolayısıyla arşivi açarken de hata veriyor, söz konusu problemi yaşadığın başlığın adresini verebilirsen, yardımcı olabiliriz.

neden burdaki mod lar attıgım mesajlara cevap vermiuorlar nasıl bi paylaşım bu anlamıs deilim cok fazla benciller bir iki kişi haric birisine bişey soruyoruz baskasına yolluyor o bilir diye devlet kapısını gecti valla şaşkınım yani

Geri