Şikayet/İhbar Hattı

N i h i L' Alıntı:
Qapris --
Türk Mutfağından Hamur işleri ile --> Türk Mutfağından Et Yemeklerini Neden Aynı Kategoriye koyayım ?
Veya bu dusunce ıle benım daha paylasacgım bıcok konu var mesela
ingiliz mutfagından yemek cesıtlerı hepsını bır tek baslık mı yapacamm?
+Konunun degerlenmesi" Kimin insiyatifinde onu da bilmek istiyorum??
Ona göre caba gostereyimm.
Diger sabitlenmesini istedigim sey ise--> Sayı Falıyla Karakter analizi yaptıgım konu..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=277745&page=7
Bi bak ıstersen qapriss--> Bikaç arkadas yazmış + yonde oy..
Bekliyorum ben..

neden mi aynı konuya koyasın çünkü iki konunda türk mutfaıyla igili hem sabitlenmesini istiosn hemde ayrı ayrı başlıklar olarak kalıcak diosn türk mutfaı ingilis mutfaı vs. die ayrı konu açıpda desen ki sabitlenmesini istiorm tmm herneyse..
konunun değerlendirilmesine gelince konun ilgi görürse sabitlenmesine uygun görülürse saten sabite alınır neden ösellikle belirtiosn üserinde bu kadar duruosn anlamadım
linkini werdiin konu sabitlie uygun görülmemiş demekki sabitlenmemiş dier konularında uygun görülürse saten sabite alınır mrk etme..

syn moderatorlar:
forumunuzda mürşid4 isimli hatim seti ve ilmihal evsafında yapılmış olan cd nin uploadı yapılmış olup türk yazılımcısını koruma ve islami eserlerin satın alınmasının daha doğru olacağı kanısındayım. ilgili firma yetkilileri ile ve mehmet emin ay hoca efendi ile görüşmemde kul hakkına girer kazanç çalınmasıdır. yani haram olur demiştir. ilgili konuyu yazan arkadaşı ikaz ettiğim halde linkleri silmemiştir. forumunuzun zorda kalmasını önlemek amacı ilke size bildiriyorum lütfen gerekeni yapın aksi halde turan yazılım ihbar hattına forumunuzu bildirmek zorunda kalacağım...beni anlayışla karşılayacağınıza ve bu durumu düzeltilmesi yönünde göstereceğiniz çaba için teşekkür ederim...

taraplili' Alıntı:
syn moderatorlar:
forumunuzda mürşid4 isimli hatim seti ve ilmihal evsafında yapılmış olan cd nin uploadı yapılmış olup türk yazılımcısını koruma ve islami eserlerin satın alınmasının daha doğru olacağı kanısındayım. ilgili firma yetkilileri ile ve mehmet emin ay hoca efendi ile görüşmemde kul hakkına girer kazanç çalınmasıdır. yani haram olur demiştir. ilgili konuyu yazan arkadaşı ikaz ettiğim halde linkleri silmemiştir. forumunuzun zorda kalmasını önlemek amacı ilke size bildiriyorum lütfen gerekeni yapın aksi halde turan yazılım ihbar hattına forumunuzu bildirmek zorunda kalacağım...beni anlayışla karşılayacağınıza ve bu durumu düzeltilmesi yönünde göstereceğiniz çaba için teşekkür ederim...
iLgiLi konunun Linkini verirseniz daha çaßuk yardımcı oLuruz.. zaten forumumuzda bandroLLü ürün payLasımı yasak..

cvp.

QapriS' Alıntı:
neden mi aynı konuya koyasın çünkü iki konunda türk mutfaıyla igili hem sabitlenmesini istiosn hemde ayrı ayrı başlıklar olarak kalıcak diosn türk mutfaı ingilis mutfaı vs. die ayrı konu açıpda desen ki sabitlenmesini istiorm tmm herneyse..
konunun değerlendirilmesine gelince konun ilgi görürse sabitlenmesine uygun görülürse saten sabite alınır neden ösellikle belirtiosn üserinde bu kadar duruosn anlamadım
linkini werdiin konu sabitlie uygun görülmemiş demekki sabitlenmemiş dier konularında uygun görülürse saten sabite alınır mrk etme..

istedigim de buydu zaten su kucucuk acıklamanın tarafıma yapılmasıydı.Olumlu-olumsuz dusunmenız onemlı dııl.Bilgi verilmemesinden yana sıkayetcıydım..
Ok Gec de olsa ılgılendıgınız ıcın tesekkur ederim iyi forumlar dilerim..

dipnot : Dediğin olay kafama yattı:)olmassa oyle yaparım Türk Mutfagı Ayrı
İngiliz ayrı
Belki o zaman daha kalıtelı olur oke?
Mantıklı ben daha cesıtlı ve kapsamlı dusunmustum ama sizin soyledıgınız daha yatkın geldi.
Hayırlısıyla ılerleyen gunlerde yapacagım baslıkları..

not2 : Şikayet / İhbar Hattını kısa bi süreliğine de olsa konunun harıcınde konusmalara [Polemik ]maruz bıraktıgımız ıcın Başta reaCtor olmak uzere hepinizden Özür diliyorum..

Geri