mad=46
forum delisi
- Reaction score
- 0
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1783857&posted=1#post1783857 mail adresi + reklam
saygi cercevesini asiyo geregini yaparsaniz sevinirimhacker_boy_turk' Alıntı:Baskasinin Seyiyle Gerdege Girmeye Hazirlananlara En Guzel Cevabi Verdin Fenerbahcem Benim
hocus abı su saygına ve sakınlıgıne hayranım yaffu:HoCuSPoCuS' Alıntı:Ben de resimleri görüyorum. Fakat dikkat ettiysen göremeyen sadece mod değil. En az 5 kişi daha görememekten şikayetçi. Demek ki upload sitesinden kaynaklanan ip problemi gibi bişey var ortada.
Sen de göremeyenler arasında olsaydın ve senin gözünde problem var deseydi, bu nasıl hitap tarzı diye çıkışırdın. Hoş olurmuydu? Onun için dikkatli konuşalım.
ilgilenirseniz sevinirimbndt17' Alıntı:Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy(suz)'dan, 2006-2007 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'ye mesaj var. Yakın çevresine, "Herkes, alın terinin karşılığını almalı. Bu nedenle lig henüz resmen tescil edilmemiş olsa bile, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını, Kadıköy'de oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında bizzat vermek istiyorum. Allah'tan bir mani çıkmazsa, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kupayı teslim edeceğim" diyen Ulusoy'un, 28 Mayıs'taki UEFA kongresine 27 Mayıs'ta Avrupa'ya gideceğinden dolayı maçın 26 Mayıs'a alınacağı öğrenildi. kaynak: fanatik Versin versinde suratının halini görelim sezon boyunca çetesindekilerle takımımıza yapmadığını bırakmadı şimdide pişkin pişkin ben verecem diyor.
maviche' Alıntı:siteye girmek icin aklan karayi seciyoruz ilgilenseniz sunlan.butun gerekenleri yaziyorum,hosgeldiniz diyor sonra hic girmemis gibi sifre girin diyor,ilgilenirseniz sevinirim saygilar