Şikayet/İhbar Hattı

bu linkte güzel bir konu var:
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1785747#post1785747
Ama arkadaşın verdiği bilginin bir kısmı tartışmasız yanlış. Yanlış olduğu aynı sayfada ispatlanmış.
crazyboy 9999 adlı üye tarafından:
bu arap kralının yanında filan olmuyor arkadaş
kaynak verin lütfen =)

Atatürk’ün uzun süre hizmetinde bulunmuş olan Cemal Granda anlatıyor: Olay İngiltere kralı VIII. Edward’ın ülkemize gelişi sırasında Dolmabahçe Sarayı’nda verilen bir şölende geçmektedir:
“Yemek sırasında hoş mu, yoksa nahoş mu demek gerek, kestiremeyeceğim bir olay geçti. Garsonlardan biri, fazla heyecanlandığı için mi nedir, elindeki porselen tabakla yere yuvarlandı. Sofradakiler utanç içinde önlerine baktıkları anda Atatürk sanki hiçbir olmamış gibi Kral’a doğru eğilerek ‘Bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim’ diyerek hem meseleyi kapattı, hem de ortalığı neşeye boğdu. Garsona da ‘vazifene devam et’ emrini verdi”.

Doç. Dr. Fevzi DEMİR
anılarla atatürk

bütün bunlara rağmen halepci adlı üye bir ülkeye ve halkına hakaret niteliği taşıyan şu cümleyi yazıyor:zaten o laftan sonra arap kralı hamile kalmış (laf çok koymuş)
Sonuç: 1-Atatürk'ün Arap kralına müthiş lafı adlı başlık değiştirilmeli çünkü bu laf Arap kralına değil İngiltere kralına söylendi.
2-Halepci adlı üye bence mesajını düzeltmeli. (bu sefer de umarım 'zaten o laftan sonra İngiltere kralı hamile kalmış' diye bir düzeltme yapmaz.)

admins.steye ulasamıyorum bılgısayar destekleme prog. etkisiz konuyu cözmeye yardımcı olurmusun

Ben de resimleri görüyorum. Fakat dikkat ettiysen göremeyen sadece mod değil. En az 5 kişi daha görememekten şikayetçi. Demek ki upload sitesinden kaynaklanan ip problemi gibi bişey var ortada.

Sen de göremeyenler arasında olsaydın ve senin gözünde problem var deseydi, bu nasıl hitap tarzı diye çıkışırdın. Hoş olurmuydu? Onun için dikkatli konuşalım.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Ben de resimleri görüyorum. Fakat dikkat ettiysen göremeyen sadece mod değil. En az 5 kişi daha görememekten şikayetçi. Demek ki upload sitesinden kaynaklanan ip problemi gibi bişey var ortada.

Sen de göremeyenler arasında olsaydın ve senin gözünde problem var deseydi, bu nasıl hitap tarzı diye çıkışırdın. Hoş olurmuydu? Onun için dikkatli konuşalım.
hocus abı su saygına ve sakınlıgıne hayranım yaffu::D:D

wala ıcımden yazmak geldı bı anda senın kapattıgın konuları bugun cok gordum hepsı saygı cercevesınde yazıım dedım..sıkayetle bı alakası yok ama sılın ıstersenız..:D:D

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=258866 arkadaşımız parantez içinde ''Haluk Ulusoy(suz)'' yazmış doğrusuyla yanlışıyla TFF nin başkanı, böyle aşağlayıcı sözlere gerek yok bence, zaten hoş ta kaçmıyo
bndt17' Alıntı:
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy(suz)'dan, 2006-2007 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'ye mesaj var. Yakın çevresine, "Herkes, alın terinin karşılığını almalı. Bu nedenle lig henüz resmen tescil edilmemiş olsa bile, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını, Kadıköy'de oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında bizzat vermek istiyorum. Allah'tan bir mani çıkmazsa, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kupayı teslim edeceğim" diyen Ulusoy'un, 28 Mayıs'taki UEFA kongresine 27 Mayıs'ta Avrupa'ya gideceğinden dolayı maçın 26 Mayıs'a alınacağı öğrenildi. kaynak: fanatik Versin versinde suratının halini görelim sezon boyunca çetesindekilerle takımımıza yapmadığını bırakmadı şimdide pişkin pişkin ben verecem diyor.
ilgilenirseniz sevinirim

Aşağıda yazdığım arkadaşlar forumda yekileri vede insiyatifleri olan kişilerdir benim konumda beni küçük düşürücü vede aşağılayıcı yorumlarda bulunuyorlar konuyu saptırıyor kişisel çatışma haline getiriyorlar özür dileyerek anlamadan flod yapmışım bakınca görürsün zaten mod arkadasım ben cevap verdim kendimi savunma amacıyla, yalnız savunmaktan öteye gitmez saygılarımla...

konu
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=257662&page=3

revolation
fare_07

konu gerekli amacına ulaştı sanırım kapatırsanda sevinirim ii forumlar...

sorun

siteye girmek icin aklan karayi seciyoruz ilgilenseniz sunlan.butun gerekenleri yaziyorum,hosgeldiniz diyor sonra hic girmemis gibi sifre girin diyor,ilgilenirseniz sevinirim saygilar

maviche' Alıntı:
siteye girmek icin aklan karayi seciyoruz ilgilenseniz sunlan.butun gerekenleri yaziyorum,hosgeldiniz diyor sonra hic girmemis gibi sifre girin diyor,ilgilenirseniz sevinirim saygilar

beni her zaman hatırla demen lazım yoksa belirli dk sonra senin şifreni site oto olarak reseteler eğer kendi pc isen şifremi herzaman hatırla kutucuğunu işaretlemeyi unutma başka pc lerden giriyorsan onu işaretlemeki senin üyeliğin ile başkaları giremesin

+ burası konu şikayet başlığı bunuda yanlış yere yazmışsın...

saygılar...

Geri