Şikayet/İhbar Hattı

Birazda Korku dolu Hikayeler/Efsaneler/Resimler ve Video lara Ne dersiniz? Bu bölümümüzde Tüyleriniz Diken Diken olucak =) ---- korku 16 bölümünün altndaki bu yazıda olucak yazılmış olacak olarak değiştirilirse iyi olur en azından forum yönetimi tarafından türkçe korunmuş olur

1 hafta uzaklaştırıldı, yalnız görüdüğüm kadarıyla Fletch i şikayet etmendeki neden seninle karşıt görüşlü olması. Ve geri dönüşümdeki mesajını bile örneğe koymuşsun.

Birbirinizin açığını aramayın. Gruplaşma yaratmaktan sende ceza alırsın. Bu da sana uyarım olsun

HoCuSPoCuS' Alıntı:
1 hafta uzaklaştırıldı, yalnız görüdüğüm kadarıyla Fletch i şikayet etmendeki neden seninle karşıt görüşlü olması. Ve geri dönüşümdeki mesajını bile örneğe koymuşsun.

Birbirinizin açığını aramayın. Gruplaşma yaratmaktan sende ceza alırsın. Bu da sana uyarım olsun

yanlış anlasilmasin hocus kardeş ama acik aramadim o 3 konunun hepsi de benimdi ve dikkatimi çekti..

kuraldışı bi mesajı bildirerek görevimi yaptığıma inanıyorum, aldığın karara saygım var, ilgilendiğin için teşekkür ederim sonucta sende gorevini yapiyosun..

Sadece bir bakış açısı.

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 9.050

3.043 Mesajına 7.369 Kere Teşekkür Edildi

Arkadaşlar küfürü savunacak değilim ama sarfedilen emeğe de bir saygı olmalı bence.
Geçmiş olsun Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ, görüşmek üzere.
Herkese saygılar.

Kardeşim biz bu konuyu kapattık sen daha açıyosun ya, biz fletch'in paylaşımlarına bi laf ettik mi şimdi ? tamam, foruma katkıda bulundu sağolsun, zaten 1 hafta ceza aldı. gerçi bu olaydan sonra ne olur onu bilemem. herşeye rağmen, hiç bi güç ona forumda bu tarz bi tutum içine girme hakkı vermez. Saygılar.

Edit: aklıma gelmişken söyliyim, Jackal diye bi arkadaşımız vardı, yanılmıyosam moddu. Adamın birsürü paylaşımı vardı, 15 bin küsur teşekkür falan, Bora ona bile acımadı, o da clone üyelik almıştı yine.

fenker' Alıntı:

Teşekkür Sayısı: 9.050

3.043 Mesajına 7.369 Kere Teşekkür Edildi

Arkadaşlar küfürü savunacak değilim ama sarfedilen emeğe de bir saygı olmalı bence.
Geçmiş olsun Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ, görüşmek üzere.
Herkese saygılar.
ßurası Değirmen değiL hak vereLim.. Kimse KayrıLmıyor hakeden cezasını çekicek..

KaRma' Alıntı:
ßurası Değirmen değiL hak vereLim.. Kimse KayrıLmıyor hakeden cezasını çekicek..

Sayın arkadaşım benim sözüm şu an itibarıyla bu sayfadan silinmiş bir mesajın sahibineydi. Yanlış hatırlamıyorsam Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ'in rozet Atatürkçüsü olduğuyla ilgili bir yazıydı, ben de o söze binaen yazdım ve ayrıca senden hak isteyecek bir durum da söz konusu değil, gerekirse ben alabilirim.
Herkese saygılar.

Söz konusu olan kural gereği 2 gün önce başka birini ondan 1 hafta önce başka birini banlamıştım. Yarın başka birisi de aynı şeyi yaparsa onu da banlarım. Yani objektif bi şekilde kuralları uygulamaya çalışıyoruz. Yoksa tabii ki Fletch in emeğine kimse bişey diyemez.

Konuyu farklı yerlere çekmeyelim. Hatta mesaj atmayalım gereksiz yere.

Kuralın gereği tartışılmaz. Çünkü web siteleride medyanın içinde dolayısıyla biz de medyayız bi şekilde. Burada medya kurluşlarına hakaret kanunen suç. Üyeleri korumak amaçlı bi kural. Ayrıca her medya kuruluşunun görüşü farklı olabilir. Onlar bu ülkenin demokratik platforumunda belli çerçeveler içinde yayın yapıyorlar. Kanunen yayın yapmasında sakınca olmuş olsa bu konuda denetleme kurulları var. Şikayet yeri orası. Suçlama yeri burası değil..

Bu tüzel kuruluşlar size sözleriniz nedniyle her türlü davayı açabilir ve yargıyla hesap sorabilirler. Kimsenin bu noktalara gelmesini ya da getirilmesini istemeyiz. Forumda söyledikleriniz yazlılı olarak bi kayıttır. Bu kayıtlar mahalle kahvesinde ''hay ben şu gazetenin..., hay ben şu xxxx kanalının vs..'' gibi sarfedilen sözlere benzemez. Kanuni yaptırım doğuran şeylerin sitede bulunması hem bu sözleri eden üyeye hem de foruma zararlıdır. O yüzden yasak.

Bir süre öncesine kadar, söyleyecek sözü olmayan ''Zaten şu gazete bilmem neci, bu gazete taraflı, şu tv kanalının arkasında bu var bunlar şunlar vs..'' topu direkt oraya atıyorlardı. Bunun da önüne geçilmiş oluyor böylece.

O yüzden bırakın kuralın gerekli olup olmadığına yöneticiler karar versin. Kimse oturup dur bi de şu kuralı yazalım diye kural eklemiyor. Bunlar ihtiyaçtan doğan ve herkes için geçerli olan kurallar.

Geri