Şikayet/İhbar Hattı

"akp nin icraatları" başlıklı konu
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=249770
"Satılık ülke türkiye" başlıklı konu
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=232818&highlight=sat%FDl%FDk+%FClke

SEKA nın yunanlı firmalara satıldığı gösteriliyor, ancak seka nın farklı tesisleri farklı türk firmalarına satılmıştır. Yunanlı firmalara değil. Üstelik satış 2000 yılında yapılmış ak parti ile alakası yoktur. KAYNAK

BAŞKA BİR KAYNAK

Şeker fabrikalarının israile satıldığı gösterilmiş, oysa şeker fabrikaları halen devletin elindedir.
KAYNAK

Tekel fabrikalarının israil firmasına satıldığı gösterilmiş, halbuki tekel satışı seçimden sonraya kalmış.
KAYNAK

BAŞKA BİR KAYNAK

Petkimin amerikaya satıldığı nı gösterilmiş, halbuki petkimin %34 üyurtiçi %71 i yurt dışı firmalara satılmıştır.
Ağırlık İngilizler'de
Petkim hissesi alan kurumsal yatırımcı sayısı 121 olurken, talep yüzde 33,4 İngiltere, yüzde 18.8 ABD, yüzde 8.2 Almanya, yüzde 39.6 aralarında Avusturya, İsviçre, İskandinav ülkelerinin yer aldığı ülkelerden geldi. Petkim'de 22 bin 933 yurtiçi yatırımcı hisse aldı. ÖİB Başkan Yardımcısı Osman İlter, yabancıların 'Petkim'in başarı hikâyesini satın aldığını' belirtirken, halka açıklık oranı ile şirketin gelişmekte olan piyasalar endeksi MSCI'da yer alacağını da söyledi.

KAYNAK

Tüpraşın amerikaya satıldığı gösterilmiş, halbuki sadece %51 hissesi koç&shell grubuna satılmış.
Türkiye'nin en büyük sanayi şirketi Tüpraş'ın yüzde 51 hissesinin özelleştirilmesi için açılan ve kıran kırana rekabetin yaşandığı ihaleyi 4 milyar 140 milyon dolarla Koç-Shell konsorsiyumu kazandı. Buna göre Tüpraş'ın toplam değeri 8 milyar 110 milyon dolara geliyor. Bu da satışın İMKB'deki cuma günkü kapanış fiyatına göre yüzde 80.2 oranında primli olduğunu gösteriyor. Bu durumda bir Tüpraş hissesinin fiyatı 43.2 YTL'ye geliyor. Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu piyasa değeri 4.4 milyar dolar olan Tüpraş'ın yüzde 51'ine verdikleri fiyatı fedakârlık olarak nitelerken, sonucun Koç Grubu'nun Türkiye'ye inancının göstergesi olduğunu vurguladı. KAYNAK

Telekomun amerikaya satıldığı gösterilmiş, halbuki telekom %55 hissesi oger adında lübnanlı arap firmasına satılmış.
Cumhuriyet tarihinin en büyük özelleştirmesi sonuçlandı. Türk Telekom’un yüzde 55 hissesinin blok satışında en yüksek teklifi 6 milyar 550 milyon dolarla Oger Telecom Ortak Girişim Grubu verdi. Halkbank Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen pazarlık sonrasında açıklama yapan Özelleştirme İdaresi Başkanı Metin Kilci, açık artırmada fiyat bazının 5.9 milyar dolar olarak belirlendiğini açıkladı. Açık artırmanın altıncı turunda Oger’in 6.55 milyar dolar teklif vermesi sonrasında, süre isteyen Etisalat çekildiğini belirtti.
KAYNAK

Eleştiri yapıcı olmalıdır. Yapıcı eleştirilere her zaman gerekli cevabı vermişizdir ve vereceğiz ancak akp yi bu şekilde karalamaya çalışmak, haksızlıktır.
Yetkili arkadaşların yukarıda linkini verdiğim konulara gereğini yapacaklarını umuyorum.
Selametle

büyüdün artık dion yani :)

zaferceza' Alıntı:
arkadaşlar Son Dakika Haberler bölümünde Gazeteci arkadaşımız site reklamı yapıyor devamı... yazıyor ve siteyi veriyor kendisi tamamını yazsa olmaz mı bence bir uyarı yemesii gerekir veya bir ceza gerekir

kardeş o sadece bir bot : )

ilgin için sağol ama o adamı biz engelleyemiyoruz... adı üstünDe gazateci özgüR.. =)

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1742554&postcount=2224

Bu iki konuda devlet işletmelerinin peşkeş çekildiği resimler le anlatılmaktadır. Hiç bir araştırma yapmadan sırf bir kaynak göstermiş olmak için kaynak göstererek bu konuları açmak doğru değildir. Kaynağı var diye (bu iki konudan bahsediyorum kaynak suçlamıyorum) doğru olabileceği anlamına gelmeyen bu kritik 2 konun açılmadan önce konuyu açmış olan arkadaşların araştırma yapmaları gerekirdi.

Neyse fazla eşelemeye gerek yok, mesele akp yada başka bir parti değil, mesele bir partinin vatanı dört düşmanımıza (sanki düşmanmışız gibi İsrail, Yunanistan, İngiltere, Amerika) satılıyormuş gibi gösterilmek istenmesidir. Ben iddaların asılsız olduğunu kanıtladım, vijdanım rahat, bu 2 konunun yöneticilerin vijdanında nasıl bir etki bırakıcağı benim meselem değil. Bu 2 konunun amacına ulaşmak için hackhell'i alet etmesi de benim meselem değil.
İyi forumlar.

Geri