Şikayet/İhbar Hattı

sekaraman' Alıntı:
xxxxxxxxxxxxxx da balkan turkish chat odası oda adı:SeVrE AnLaSmAsInA GoRe 6
ErMeNi ViLaYeTiLeRi VeRiL arshak nick ini kullanan bir ermeni türklere küfür edip duruyo.ermeni katlini kabul etmeyenlere inanılmaz küfürler ediyor.resmen türk ve islam düşmanı.kendisini Hrant ın yerine geldiğini söyleyen bi ŞEREFSİZ. bi ilgilenin bakalım

Sen ne dediğini biliyor musun ???

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=245095&page=2

osiris cemo bana ithafen buyurdu ki:
İQ mevzuuna gelince seninle yarışacak bir insanoğlu olduğunu zannetmiyorum.Senin için ayrı bir kategori açmak lazım.

buna benzer hakaretler hep tekerrür ediyor.
ben kimsenin şahsiyetine saldırmıyorum.
ama ben bir muhalif söz söyledimmi o ve ekibi başıma üşüşüp hakaret ediyor.
bir daha alınacağım bişey derlerse affetmem.
herkes edebini bilsin saygılı olsun.adam gibi konuşamayacaksa hiç tartışmasın.

her tezin ,antitezi ve sonuçta bilimselbilgi denen sentezi vardır.
buna katlanamayan hangi tarafı tutarsa tutsun gelişemez.mantarlar.

acilen geken ceza verilsin.

Orada ceza verilmesi gereken osiris cemo yu mu gördün sadece? Kimseye ceza verilmeden kapanmış. Ona ceza verilecekse en az 5 kişi daha almalı. Tek taraflı bakmayın hep.

Birbirinize sataşmadan tartışın.

kolay gelsin herkese oyun forumlarının altında soru sorduğumuz zaman kimse cevap vermiyor aynı soruyu benden başkalarıda sormuş kimsenin ilgilendiği yok özel mesajda yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim bkz.sims life stories ..

frozen-e' Alıntı:
kolay gelsin herkese oyun forumlarının altında soru sorduğumuz zaman kimse cevap vermiyor aynı soruyu benden başkalarıda sormuş kimsenin ilgilendiği yok özel mesajda yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim bkz.sims life stories ..

Bu seferlik oyunu ben veriyorum. Bi dahaki sefere bölüm modlarına pm at ya da oradaki şikayet başlığına yaz. Modlar elinden geldiğince ilgileniyor. Ben sorununu yazdığın yeri göremedim. Link vermemişsin.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=247204

Şikayetim var

bu siteye zon zamanlarda girdiğimde anti virüs programım hep trojan yakalıyor bunu nasıl önleyebilirsiniz bilgisayarım kilitleniyor

hocam anaya bacıya küfre yer var, benim yazdıklarıma yer yok. devam edin. inşallah sizin de başınıza gelmez.

Ben orda uyarı yapmışım ardından sen konuyu devam ettirmişsin. Şimdi gelip bi de şikayet mi ediyosun?

Önce kendine hakim olmayı öğren. En ufak şeyde böyle 18 lik puntolarla yazmaya başlayacaksan ömür boyu mod olma. Nerde olgunluğun? Nerden sabır? Ufak bi ayrıntı demişsin girmişsin ortalık karışmış. Ben devam ettirmeyin özelden halledin yazmadımmı?

webisweb' Alıntı:
bu siteye zon zamanlarda girdiğimde anti virüs programım hep trojan yakalıyor bunu nasıl önleyebilirsiniz bilgisayarım kilitleniyor

Dostum trojan değil o, açılır pencere [pop-up] açılıyor siteye girerken. Herhangi bir zararı yok. Fakat internet security bunu tehdit olarak algılıyor. Merak etme bizde aynı siteye aynı şekilde giriyoruz. Engellemek için gerekli yazılımlar forumda mevcut. Araştırabilirsin.

benm eski kullanıcı adım gizemli_Rock idi mail adresimde [email protected]

bu mailime gizemli_rock hesabımı açarak şifremi yollarsanız sevinirm.ben 2005 yılında kayıt yaptırdm.bu hesabımı kaybetmek istemiorum.şimdiden teşekkürler ederim

jaser' Alıntı:
benm eski kullanıcı adım gizemli_Rock idi mail adresimde [email protected]

bu mailime gizemli_rock hesabımı açarak şifremi yollarsanız sevinirm.ben 2005 yılında kayıt yaptırdm.bu hesabımı kaybetmek istemiorum.şimdiden teşekkürler ederim

Solarize bildirdim.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=246258

arkadaş bu linkte polislere hakaret etmiş. her ne kadar fıkra da olsa amaç belli. diğer meslek gruplarıyla da alakalı birçok fıkra var ama kimse hiçbir meslek mensubuna hepiniz boktan bir adamsınız demiyor. bence hemen kapatılmalı, selamlar....
not: bu mesajı 22 nisan da geyik mizah forumunun şikayet bölümüne yazdım ama ilgilenen olmadı. rahatsız oluyorum..........................................................................

Geri