Şikayet/İhbar Hattı

!NNueNd0' Alıntı:
Mod arkadaşlar neden bunu dikkate almadılar acaba?
Allah razı olsun DayWalkwerr

Buraya şikayette bulunacaksan o zaman oraya yazma.. Art niyetli olduğunu düşünücem yoksa. Modların gözünden kaçmış olabilir.

neden bunu dikkate almadılar acaba? ne demek..

Modların art niyeti varmış hissi uyandırıyorsunuz. Sözde müslümansınız içinizde fitne fesattan geçilmiyor.. Şüphesi aklıma gelir. İyi niyetli yaklaşım göstermeyi öğrenin. Modlar hep userlere iyiniyetli davransın ama userler modlara art niyetli..

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Buraya şikayette bulunacaksan o zaman oraya yazma.. Art niyetli olduğunu düşünücem yoksa. Modların gözünden kaçmış olabilir.

neden bunu dikkate almadılar acaba? ne demek..

Modların art niyeti varmış hissi uyandırıyorsunuz. Sözde müslümansınız içinizde fitne fesattan geçilmiyor.. Şüphesi aklıma gelir. İyi niyetli yaklaşım göstermeyi öğrenin. Modlar hep userlere iyiniyetli davransın ama userler modlara art niyetli..

benim öyle bir niyetim yoktu yanlış anlamana üzüldüm.
benimle ilgili bir yanlış anlamadan dolayıda " Sözde müslümansınız içinizde fitne fesattan geçilmiyor" bu tarz bir şüphe duyman bence art niyetli ve büyük bir şüphe olur.
Kimin daha samimi müslüman olduğunu ancak Allah (c.c) bilir.
yazıyı editledim bu arada.
ben bir haksızlık var imajı vermek istememiştim :goz:

Teşekkürler ben yanlış almışım imajı, benim gibi yanlış alabilecekler için editlemene sevinndim. Bi yanlış varsa er ya da geç düzeltilir. Yeter ki içimizde iyiniyet olsun

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=41928

ımageshack kullanılmıs resımler kurbaga olmus:D

ayrıca bende bu konunun aynısından acmıstım gecenlerde ama bı kac arkadas verıldı dedıler vede lınk vermemıslerdı konumuda çöpe atmıslardı,kurbaga olan resımler yuzunden konum çöpe gıttı..;=)

SickDreTh resimleri yenilersen konuyu aç eskisini kapatırız.

Yenileyecektim ama resimler iğrenç, yenilese yenilese KaRma nın midesi kaldırır onları =)

sayın moderatör arkadaşım benim açmış olduğum bir fıkralar bölümünde konum var arkadaşların isteği üzerine kapatılmasını istiyorum eğer sizde bakarsanız sevinirim saygılar ve selamlar....eger uygun görürseniz ve tepkilere bakın sağolun
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=234954

Geri