Şikayet/İhbar Hattı

şikayeti ilgili bölümün şikayet başlıgına yazmalısın arkadaşım,
oranın yöneticilerinin takdirindedir konuların kapatılması veya silinmesi..

B€ZGİN' Alıntı:
fletch isimli üye belki daha eski diye bazı konularda töleranslı davranılıyo olabilir ama her konuda ortalığı karıştırıp sonrada bu konu birazdan kapanır demesi
Kafa karıştırıyor töleransın bi sınırı olması gerekiyor diye düşünüyorum Herkez beğenmediği konuya gidip ortalık karıştırırsa sonrada konu kapanınca olan konu sahibine olursa bi haksızlık var demektir ortada birinin bu linke bakıp konuyu kapatmak için elinden geleni yapan özelliklede yasak olmadığı halde yasak gibi yakıştırmalar yaparak konu sahibini zan altında bırakan arkadaşlara gereken uyarıyı yapmasını istiyorum

http://www.hackhell.net/showthread.php?t=232012

açık ve net olarak provakasyon yapıyorsun!

edit: benim iznim olmadan kimsenin ismimi kullanarak hedef göstermeye hakkı yoktur
37. ve 42. postu da silin ve cezalarını verin lütfen

react0r' Alıntı:
şikayeti ilgili bölümün şikayet başlıgına yazmalısın arkadaşım,
oranın yöneticilerinin takdirindedir konuların kapatılması veya silinmesi..

Bölüm modlarının hiçbiri online olmadığı için buraya yazıyorum eğer siz göz yummaya devam eder ve bu kişiler beğenmedikleri konuları sırf bizden daha eski oldukları için baltalayarak kapattırmaya devam eder bunuda beceriymiş gibi ballandıra ballandıra anlatmaya devam ederse işin tadı kaçar

ContractKiller , B€ZGİN Forum genelınde pm yada konu ıcerıklerınde yazdıgınız herhangı bır mesajda, karsı tarafın rızası,izni olmadan kişisel bilgilerini (adı,soyadı,adresi vs..) kullanırsanız süresiz uzaklastırılıcaksınız forumdan bılgınız olsun. Ayrıca belirttiğiniz konuda herkes fikrini dile getirir, ve kendınce tahmınler yapabılır ( Daha önce verilmişti sanırım kapanır bu konu , Konu sıyaset ıcerıyor siyaset bolumune tasınır kesın, arkadaslar tartısmayın banlanıcaksınız vb....) Bole sacma nedenlerı sıkayet bolumune yazıp tahmınlerını dıle getıren arkadasların cezalandırılmasını talep etmeyın.

Dark_Angel' Alıntı:
ContractKiller , B€ZGİN Forum genelınde pm yada konu ıcerıklerınde yazdıgınız herhangı bır mesajda, karsı tarafın rızası,izni olmadan kişisel bilgilerini (adı,soyadı,adresi vs..) kullanırsanız süresiz uzaklastırılıcaksınız forumdan bılgınız olsun. Ayrıca belirttiğiniz konuda herkes fikrini dile getirir, ve kendınce tahmınler yapabılır ( Daha önce verilmişti sanırım kapanır bu konu , Konu sıyaset ıcerıyor siyaset bolumune tasınır kesın, arkadaslar tartısmayın banlanıcaksınız vb....) Bole sacma nedenlerı sıkayet bolumune yazıp tahmınlerını dıle getıren arkadasların cezalandırılmasını talep etmeyın.

Konuyu şikayet etmeleri değil özel olarak kapatmaya çalışmaları bunuda pişkin pişkin konu içinde (şikayet bölümünde değil) dile getirmeleriydi rahatsızlığımızın sebebi-ki fletchin bunu sürekli yaptığını söylememe gerek yok sanırım
tahmin edersinki buna cvbı orda kendimiz versek eminim tatsızlık çıkar konu kapanırdı-ki
konuya fletch gelmeden nceki gidişata fletch geldikten sonra konunun aldığı gidişata bakarak olayı anlamak mümkündür

Forumun eskilerinden olması gelip açtığım konuyu karıştırabileceği sonrada birazdan kapanır bu konu diyebileceği anlamına gelmemeli

Konuyu kapattırmak istemediğimden şikayet bölümüne başvurdum her konu baltlayanın cezasını biz çekmek zorunda değiliz diye düşünüyorum konu açan kişiler olarak

İsim mevzusuna gelicek olursa bu kadar büyütülcek bi olay yok ortada bi defaya mahsus yapılmış olarak saydığınıza göre bizimde aynı düşüncede olduğumuzu belirtmemiz yeterlidir sanırım

Eskiden siyaset bölümü yoktu. Bu konular güncel ve hertelden de tartışılırdı. Oraya siyasetle alakasız üyelerde girdiği için, hakarete kadar varacak tartışmalara izin vermedik. Hatta son günlerde en hafif banı 1 aya çıkarmıştık..

Sonra siyaset bölümlerini açtık. Herkes orda fikirlerini ya da siyasi düşüncelerini özgür bir şekilde paylaşsın diye. Buna rağmen bu özgürlüğü suistimal etmeye çalışanlar oluyor. Sizin özgürlüğünüz başkasınınkinin başladığı yerde bitiyor.

Açtığınız ya da açılan konularda karşıt görüşlü kişi ya da kişilere tahrik, hakaret vs.. içerikli cevaplar atarsanız tartışma çıkıyor. Bi konuda çıkan tartışma her konuya sıçrıyor. Ordan siyaset bölümünden çıkıp tüm foruma, en son da şikayet başlığına geliyor.

Dark_Angel siyaset bölümünde insanları çok sıkmayın dedi. [Fikirlerini belli ölçülerde söyleyebilsinler]

Ben de buna saygı duyarak pek orda gözükmemeye çalıştım. Ama orda bi gözükürsem pek iyi olmayacak. [Forum için iyi de, sizin için iyi olmayacak]

Biri size ya da başkasına kural dışı bişey yazarsa ''Orda cevap vermeden'' şikayet etmelisiniz.

Moddu üyeydi ayrımı yapmadan konulara bakarım tahrik edici mesajı ilk yazanı sınırsız, cevap verenleri 1 ay banlarım. UYARI YAPMADAN Bu başlıbaşına bi uyarı zaten.

Onun için şimdiden sonra kimle husumetiniz varsa forum dışında halledin, sorunlarınız foruma yansımasın.

edit: Husumetiniz olan kişi ya da kişilerin açıklarını arayıp, ''heh işte şimdi seni banlattım'' mantığıyla bi yere varamazsınız. Bunları da takip edip sürekli aynı kişileri şikayet edeleri de cezalandırmak gerekir.

mulocan konular siyasi içerikli oldugu için o bölüm tercih edilmiş,
sence neresi uygun olabilirdi

HoCuSPoCuS' Alıntı:

Eskiden siyaset bölümü yoktu. Bu konular güncel ve hertelden de tartışılırdı. Oraya siyasetle alakasız üyelerde girdiği için, hakarete kadar varacak tartışmalara izin vermedik. Hatta son günlerde en hafif banı 1 aya çıkarmıştık..

Sonra siyaset bölümlerini açtık. Herkes orda fikirlerini ya da siyasi düşüncelerini özgür bir şekilde paylaşsın diye. Buna rağmen bu özgürlüğü suistimal etmeye çalışanlar oluyor. Sizin özgürlüğünüz başkasınınkinin başladığı yerde bitiyor.

Açtığınız ya da açılan konularda karşıt görüşlü kişi ya da kişilere tahrik, hakaret vs.. içerikli cevaplar atarsanız tartışma çıkıyor. Bi konuda çıkan tartışma her konuya sıçrıyor. Ordan siyaset bölümünden çıkıp tüm foruma, en son da şikayet başlığına geliyor.

Dark_Angel siyaset bölümünde insanları çok sıkmayın dedi. [Fikirlerini belli ölçülerde söyleyebilsinler]

Ben de buna saygı duyarak pek orda gözükmemeye çalıştım. Ama orda bi gözükürsem pek iyi olmayacak. [Forum için iyi de, sizin için iyi olmayacak]

Biri size ya da başkasına kural dışı bişey yazarsa ''Orda cevap vermeden'' şikayet etmelisiniz.

Moddu üyeydi ayrımı yapmadan konulara bakarım tahrik edici mesajı ilk yazanı sınırsız, cevap verenleri 1 ay banlarım. UYARI YAPMADAN Bu başlıbaşına bi uyarı zaten.

Onun için şimdiden sonra kimle husumetiniz varsa forum dışında halledin, sorunlarınız foruma yansımasın.

edit: Husumetiniz olan kişi ya da kişilerin açıklarını arayıp, ''heh işte şimdi seni banlattım'' mantığıyla bi yere varamazsınız. Bunları da takip edip sürekli aynı kişileri şikayet edeleri de cezalandırmak gerekir.

Söylediklerin biraz garip geldi HoCuSPoCuS konuya gelip beğenmediği konuyu provake eden suçsuz konu kapanmasın diye yırtınanmı suçlu yani buna bi açıklık getir bizde ona göre hareket edelim bir ikincisi

Sürekli aynı kişi konu karıştırıyosa ve sürekli şikayet ediliyorsa bu konuda uyarıda bulunman gerekirken şikayet etmeyin demen biraz yanlış kaçmıyomu buda ayrı bi soru

Konu benim açımdan açıklığa kavuşmak üzere bu msjada cvp verip yetkili kişi olarak konuyu tamamen aydınlatırsan sevinirim

Bezgın GAYET AÇIK YAZMIŞIM, HATTA apaçık.. Kafana göre yorumlama. Ben konuyu kapattırmaya çalışan prtovoke eden vs.. bu tip şeyler yazmadım. Hepsini genel olarak ''tahrik edici'' şeklinde yazdım.

Geri