Şikayet/İhbar Hattı

B€ZGİN' Alıntı:
Önce cvp yazmadan şikayet edin sonra böyle yaparsanız sizinde başınız yanar falan filan
Yakışmayan hareketler smod kimse kimsenin başını kafasına göre yakamaz haksız yakılan her ateş döner sahibini yakar bu sana son sözüm

Daha bana bi şey yazmak istersen içine at o yazmak istediklerini yazdıkların benim için analamsız cümleler olmaya başladı Sebebini sorarsan yazdıklarına-yaptıklarına bakman yeterlidir
aralarındaki çelişki sebebini anlamana yeter

Belirttiğim linkteki Konu kaynaklarını karalamaya çalışarak ortamı germeye çalışan arkadaşlara
Biri uyarıda bulunsun mümkünse
http://www.hackhell.net/showthread.php?t=233563

Bak güzel insan; ben o bölüme karışmıyorum. Karışırsam böyle yaparım dedim. ANLADIN MI?

Bence sen bazı şeyleri içine at ;=) Ben ne yazdığımı ve ne yaptığımı çok iyi biliyorum.

tamam neyse boşyere tartışma çıkmasın abd çıkarlarının bekçiliğini yapan bi gurubun simgesi yanında atatürk resmi görmek hoşunuza gidiyosa sorunyok !...

arköncelikle hackhell gelmiş geç miş en ii forum sitesi diye bilirim ben bu sitedee nasıl derece yükseltecem

umido' Alıntı:
arköncelikle hackhell gelmiş geç miş en ii forum sitesi diye bilirim ben bu sitedee nasıl derece yükseltecem

Mesaj sayın arttıkça rütben de yükseliyor,
Ortama ayak uydurmak istiyorsan forum oyunları bölümünü öneririm ;)

Geri