- Reaction score
- 0
bugün açtığım konular önce upload area ya taşındı sonra hepsi geri dönüşüm kutusuna taşndı....
ilgilenirseniz çok memnun olurum....
UpLoad Area'ya ben ta$ıdım ama geri dönüşüme kim ta$ıdı çözemedimdaredevil_off' Alıntı:bugün açtığım konular önce upload area ya taşındı sonra hepsi geri dönüşüm kutusuna taşndı....
hahahreact0r' Alıntı:22:30, 27th Mar 2007 KaRma Konu 'Geri Dönüşüm Kutusu' e taşındı.![]()
_NEVER_' Alıntı:yoldaş nickli üye avatarında terör örgütü destekçisi olduğu bu devletin güvenlik kuvvetleri tarafından tespit edilmiş ve duyurulmuş olan grup yorum adlı terörist tayfasının oluşturduğu şarkıcı grubunun amblemini kullanmaktadır.
bilgilerinize arz ediyor ve gereğinin yapılmasını istiyorum.
_NEVER_' Alıntı:yoldaş nickli üye avatarında terör örgütü destekçisi olduğu bu devletin güvenlik kuvvetleri tarafından tespit edilmiş ve duyurulmuş olan grup yorum adlı terörist tayfasının oluşturduğu şarkıcı grubunun amblemini kullanmaktadır.
bilgilerinize arz ediyor ve gereğinin yapılmasını istiyorum.
YOLDAŞ' Alıntı:GRUP YORUM'UN TERÖR ÖRGÜTÜ OLDUĞUNU ISPATLA NERDE BÖYLE BİR YAZI CIKTI
BANA GÖSTER O ZAMAN SANA HAK VEREYİM VE AVATARIMI CIKARTAYIM
YASAL BİR MÜZİK GRUBU
o zaman mehmet ali birand ta suçlu
adam gitti g.yorum'un belgeselini yaptı
buyur....
lazaslan' Alıntı:Artık hakikaten sıkılmaya başladım.
Şimdi daha evvel gördüğüm "forumda siyaset yapmak yasaktır" kuralının neden konduğunu çok daha iyi anlıyorum.
Herkes bir partinin borazanı gibi düdük öttürüyor.
Memleketi soydular , soğana çevirdiler , biz hala kör gibi saçma sapan ideolojileri tartışıyoruz.
Herkes zorla karşısındakine kendi fikrini , ideolojisini , siyasi görüşünü kabul ettirmeye çalışıyor.
Tartışmayı da beceremiyoruz , kalp kırmamayı da.
Bu memlekette (hainler hariç) aklı başında herkes Atatürkçü ,herkes İnançlı , herkes vatanseverdir.
Niye bunu anlamamakta ısarar ediyoruz?
Eğer siyaset bölümü yine kaldırılırsa zerre kadar üzülmem...
Gєηco' Alıntı:ya asLında tyartışarak doğru yoLu buLmak kadar güzeL bişy yok bence
ama öyLe bir miLLetizki ne eleştirmeyi biliyoruz nede eleştirilmeyi..
yani tartışmayı bilmiyoruz..onu bir öğrensek herŞey çok güzeL olucak
insanLAr kendi fikirLerini rahatça söyleyebilicek tabi karşıyı incitmeden
oda kendine uyuyorsa destek uymuyorsada köstek olmuycak
tabi bunu becerebiliyormuyuz HAYIR..
_NEVER_' Alıntı:5 Eylül 2001 tarihinde dinleyicilerimize sunduğumuz “Feda” isimli albümümüz, yayınlandıktan bir ay sonra
Kültür Bakanlığı Denetleme Üst Kurulu tarafından yasaklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün başvurusu
üzerine toplanan kurul, kasetimizin toplatılmasına karar vermiş ve buna gerekçe olarak da, “Feda”nın,
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün isteğiyle yeniden değerlendirmeye alındığı, milli güvenlik, genel asayiş ve
kamu yararına uygun olmaması nedeniyle, gösterim ve icrasına oy çokluğu ile izin verilmediğini belirtmiştir.
Başkanlığı’nı Ayten Şan’ın yaptığı ve Mehmet Aksoy, Sürmeli Ağdemir, Hakan Aydın Türkeli, Ali Kocatepe,
Yılmaz Atadeniz ile Meltem Savcı’nın denetleme kurulu üyeliklerini üstlendiği kurulda, Meltem Savcı dışında
tüm üyeler kararı onaylamış ve albümümüzün toplatılmasına karar vermiştir…
grup yorumun basın açıklamasından
"2001 yılında Feda isimli albümümüz topyekün yasaklandı, albüm toplatıldı.
2004; Değişik aralıklarla ayrı ayrı zamanlarda üç arkadaşımız tutuklandı."
bak bunlarda senin resmini koyduğun adamların basın açıklamsından "feda" isimli albümü yasaklanmış sanırımkendi ağızları ile bunu söylemişler.
Kasım 1990; Grup Yorum elemanlarının neredeyse tamamına pasaport yasağı konuldu.
Ağustos 1991; İstanbul DGM, "Gelki Şafaklar Tutuşsun" isimli albüme bölücülük yapıldığı gerekçesiyle dava açtı.
19 Ocak 1992; Konya SHP Gençlik Komisyonu'nun organize ettiği Grup Yorum konseri, genel merkezin isteği üzerine emniyet tarafından yasaklandı.
15 Mart 1992; Denizli'de yapılan konser sonunda "İzinsiz Para Toplama Kanunu'na Muhalefet"ten soruşturma açıldı. Grup Yorum elemanları Elif Sumru Gürel ve Kemal Sahir Gürel, yirmişer ay hapis ve para cezası aldı.
4 Temmuz 1993; Yorum elemanları, Gemlik konseri sonrası jandarma ve polis tarafından ayrı ayrı gözaltına alındı.
3 Haziran 1994; Denizli'de düzenlenen konserin ardından, grup üyesi Ufuk hakkında dava açıldı ve 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
5 Nisan 2004; Ali Aracı çıkarıldığı DGM'ce 21 kişiyle birlikte tutuklandı.
bu böyle devam ediyor gidiyor....