Şikayet/İhbar Hattı

gene aynı olay. ilk mesajı okumadan arkasına mesaj yazmak. konu 04-27-2006'da açılmış ve adı geçen program bakın link değil program geçerliliğini kaybetmiş. tabi lik kırık ama işe yaramayan programı hala arkadaştan tekrar yüklemesini istiyorlar. biri el atsın pleas!!! direk çöpe gidecek konu bu, kapatıp bırakmayın bölümde lütfen.

konuya buradan ulaşabilirsiniz

revolation nerde neyi bırakacağımıza biz karar verelim. =) teşekkürler

HoCuSPoCuS' Alıntı:
revolation nerde neyi bırakacağımıza biz karar verelim. =) teşekkürler

ok sağol abi bu arada konu halloldu, arkadaş mesajını editledi. bende şikayetimi geri alıyorum.

sdtuslu Nick'li üyemizin şu anki avatarını bir Galatasaray'lı olarak ben tasvip edemiyorum.
Tıpkı 6s ya da f5 yazan arkadaşların yazıları gibi.
Saygılarımla...

Avatarı kaldırılmıştır. Ben de bi GS li olarak tasvip etmedim. Rakip takımı aşağılayıcı karalayıcı hakaret içeren avatar kullanmak yada forumda buna yönelik yazı yazmak yasaktır.

osiris_cemo' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1478028&postcount=20

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1478760&postcount=23

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1478828&postcount=25

postlarını verdiğim şahsın aynı konu içinde bana ve başka bir arkadaşa hitap şekline bakarsanız sevinirim.Böyle insanların aramızda yeri olmadığı kanaatindeyim.

(konu kapatılmış ancak bu arkadaşa bir uyarı verilmişmidir?)

hitabet şekli hoş degıl ama hakaret ıceren kelımeler göremedim
haberi yapan gazeteye camur atmaktan vazgeçin ,onlarca kez soylendıkı habere yorum yapın,
sız boyle yaparsanız o gazetenin okuruda gelir sana çatar,
aynı sey dıger gazeteler içinde geçerlidir,
kişilerin tercihlerine saygısızlık göstermekten başka birşey değil yapılan,
arkadasa daha ılımlı yorumlar yazması yönünde özel mesaj gönderdim

react0r' Alıntı:

hitabet şekli hoş degıl ama hakaret ıceren kelımeler göremedim
haberi yapan gazeteye camur atmaktan vazgeçin ,onlarca kez soylendıkı habere yorum yapın,
sız boyle yaparsanız o gazetenin okuruda gelir sana çatar,
aynı sey dıger gazeteler içinde geçerlidir,
kişilerin tercihlerine saygısızlık göstermekten başka birşey değil yapılan,
arkadasa daha ılımlı yorumlar yazması yönünde özel mesaj gönderdim

Gerçekleri yazmak ne zamandan beri çamur atmak oluyor ? Ben habere yorum yaptıkça bana tonla sataşma geliyor ne yapayım ? Hepsini tek tek şikayet mi edeyim.? Herkesin tercihine saygılıyız ama ortada bir yalan iftira olduğu zaman belirtmek gerekmiyor mu ? Bu arada aşşağıdaki cümlelerde hakaret yoksa ben türkçeyi bilmiyorum demektir.Bu güne kadar kimseyi haybeye şikayet etmedim etmem de Ama aşşağıdaki cümlelerin sana karşı kullanıldığını düşünürsen (empati diyoruz buna) haklı olduğumu göreceksin.

-zamanla alışırsın sindire sindire öğreticem sana bunları sıkma canını

-Altından kalkması zor olur

-kolpadan terbiye tripleri yapma

-Sonra mahalle karıları gibi komşular yetişin diye bağırmaya başlarsında yetişenlerde kurtaramaz seni kendi cümlelerindeki pis kokulu kelimelerin hesabından

-O cvba zıplayan sen ve senin gibilerde olursa ki

Saygılar.

osiris hergun katıksız onlarca mesajda yerildiğim oluyor bazen ve kımseyı hakaret yapmadıktan sonra cezalandırmıyorum,
keske sataşacak olan böyle sataşsa da uyarma payını bizlere bıraksa
,daha dun iki tane özel mesaj geldıkı anneme laf edebilecek curette neyse
herkes hata yapar kendisini bu uslubu nedeniyle uyardım tekrarı olursa kacınılmaz olan yapılır

Geri