Şikayet/İhbar Hattı

ehehe 2 arkadaşın kavgasına gerçekten bayıldım :)

Bölümün içindeki şikayet başlığına yazabilirsin.

Forumda,Bilgisayar>Programlar>Windows işletim sistemi>"Windows Xp Oricinal Yap - Update/Güncelleme Problemi Kalmasın !!!" başlığı ile açılan konuyu incelerken,verilen linklerin ölü olduğunu ve üyelerin bazılarının bu konuda şikayette bulunduklarını gördüm.

Bu gün (12-02-2007 Pazartesi) öğleden sonra açılan başlıkla ilgili elimde bulunan çalışır vaziyette Windows xp orjinal yapma programını üyelerinizin istifadesi için foruma ekledim.

Yaklaşık bir saat sonra verdiğim programı indiren varmı diye kontrol ederken,yazdığım mesaj ve program ile ilgili link'in silindiğini gördüm.

Gerçi konu başlığı tarafımdan açılmış değildi.Ancak o kadar uğraşıp hazırladığım bir imkanın bir kalemde silindiğini,gerekçe olarak da "linklerin yenilenmesi" cümlesinin eklendiğini gördüm.

Benim verdiğim link'te yeni idi.Program da gayet güzel çalışıyordu.Üstelik,"linkler ölü" diye üyeler tarafından bir yığın mesaj atılmış moderatörden ses seda yok,ben durumu görüp yeni link vermişim,hooooop sil yeni baştan.

Yahu ayıptır,yazıktır.Biz hazırlayalım siz silin.Hiç olmazsa çalışan linkleri silmeseydiniz bari.!!!!

Emeğe saygı lütfen......:angry

Kardeşim konu da en altta linklerin öldüğü ve tüm linklerin yeniden upload edilerek tek linkte birleştiştiği yazıyor. Link de hemen altında. Okumuyorsun sanırım.

kardeşim adultta gay resimleri dolaşıyo bi şeyler yapın ya rezillik

gutru' Alıntı:
kardeşim adultta gay resimleri dolaşıyo bi şeyler yapın ya rezillik

Dostum adult şikayetleri buraya yazılmıyor. Fakat adult bölümde neden böyle bir durum olduğu sabit başlıkta belirtilmiş ve bunları oraya yazmanız istenmiştir.

Upload sitesinden kaynaklanan bir problemdir yükleyen kişilerle alakası yoktur.

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Kardeşim konu da en altta linklerin öldüğü ve tüm linklerin yeniden upload edilerek tek linkte birleştiştiği yazıyor. Link de hemen altında. Okumuyorsun sanırım.

Evet şimdi gördüm.Özür dilerim.

HoCuSPoCuS' Alıntı:

Dostum adult şikayetleri buraya yazılmıyor. Fakat adult bölümde neden böyle bir durum olduğu sabit başlıkta belirtilmiş ve bunları oraya yazmanız istenmiştir.

Upload sitesinden kaynaklanan bir problemdir yükleyen kişilerle alakası yoktur.

bilgilendirmen için sağol

react0r' Alıntı:
bölümün şikayet başlıgına yazmalısın, bölüm yöneticisi arkadaş ilgilenecektir
walla reac adam haklı orda konuyla ilgili diil adamın uyarılması lazım nedense bi kafa bulma war alay edio bence sen ilgilen

Geri