Şikayet/İhbar Hattı

S!yaĦ artık küçük ayrıntıları aşsak diyorum,
O arkadaş nickiyle kimseye hakaret etmiyor,
Kendine o nicki yakıştırmış ve kullanıyor,
Belki dikkat çekmek için belki başka birşey,
Takdir edersin ki bu bizi ilgilendirmaz, aynı konunun tekrar açılmamasını rica ediyorum

Reac yönetimden biri olarak forum kurallarını küçük ayrıntılar diye nitelendirebiliyosan bize eyvallah demekten başka bişey düşmez.

(Konunun daha önce gündeme geldiğinin farkında değilim. Bu aralar pek fazla takılamıyorum buraya..)

S!yaĦ' Alıntı:
Reac yönetimden biri olarak forum kurallarını küçük ayrıntılar diye nitelendirebiliyosan bize eyvallah demekten başka bişey düşmez.

(Konunun daha önce gündeme geldiğinin farkında değilim. Bu aralar pek fazla takılamıyorum buraya..)

olay nedir ya anlamadımki linkler ben de açılmıyo

crazyboy_9999' Alıntı:
olay nedir ya anlamadımki linkler ben de açılmıyo

oLay Bi Userin Nickinin ||ßoK|| oLması..

SiyaH Forum KuraLLarına Aykırı oLduqunu söLüor..

Bence Doqruda söLüor..

S!yaĦ' Alıntı:

Vermiş oldugun nicklerde belden asagı diyilebilecek agır bir nick göremedim;)
Elbette kasıtlı olarak küfürlü nick alan arkadaşları aramızdan uzaklaştırıyoruz,
Ama bu arkadaşların bunu kasıtlı olarak yapmadıgı aşikar, gerek yapmıs oldukları paylaşımlarla gerek hackhell'e yazmıs oldukları mesajlarla ;)

DeeR_PaRtY' Alıntı:
oLay Bi Userin Nickinin ||ßoK|| oLması..

SiyaH Forum KuraLLarına Aykırı oLduqunu söLüor..

Bence Doqruda söLüor..

Düzeltme: İkinci link pipisipis rumuzlu üyenin olacaktı. Nasıl oldu bilmiyorum yanlışlıkla Alaın Delon un linkini vermişim. Biraz önce de arama yaparken birçok pipi ismimli üye gördüm.

http://hackhell.com/member.php?u=135877

Alaın delom Kusura bakma.

general : ne istediğini anlamadım kardeşim..

siyah : verdiğin ikinci linkin konu linqini alabilirmiyim. öncesinde bir tartışma var galiba.

.................................. bu linkte çıkan site szinmi ayrıca aynı işyerinde ki diğer pcler neden foruma giremiyor daha öçnce yoktu böyle birşey aynı iple birden fazla kullanıcı artık giremiyormu.

●]CǾβ®Ä[●' Alıntı:
.................................. bu linkte çıkan site szinmi ayrıca aynı işyerinde ki diğer pcler neden foruma giremiyor daha öçnce yoktu böyle birşey aynı iple birden fazla kullanıcı artık giremiyormu.

vermiş oldugun sitenin sence bizimle ilgisi olabilirmi :)

Geri