Şikayet/İhbar Hattı

kara_kan' Alıntı:

karşıma çıkan yazı bu

kara_kan, Bu Sayfaya giriş yetkiniz yok. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:

Üyeliğinizi Aktifleştirmediniz. ya da üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Başka Üyemizin Mesajını değiştiremez, Admin bölümlerine giremezsiniz. Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız. Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Administratorler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler.

normalde bu hatayı almaman gerekirdi..
yetkin haricindeqi bir yere tıklamış olmayasın.
aktivasyon olayımız zaten yoq
konuyu nerde açmaya çalışıorsun.

http://www.hackhell.com/nod32_antivirus_system-t153834.html?p=1268573&posted=1#post1268573

th_59027_1_123_463lo.jpg

Verdigim Link'te bolum modu tarafindan viruslu paylasim yapilmis ve bir kac misafir "uyenin virus var" uyarisina ragmen paylasim riskli bir sekilde halen devam etmekdedir.

Rapid link in icersinde ki patch dosyasinda Backdoor (Arka kapi) gibi cok tehlikeli bir truva ati/trojan bulunmaktadir. Benim anlayamadigim bu paylasimi yapan kisinin mod olmasi dolayisi ile virus uyarisi yapan bir kac misafir uye ile resmen dalga gecilmesi ve somurucu olarak nitelendirilmesidir.

Yonetimden gerekli hassasiyeti gostermelerini ve geregini yapmalarini rica ediyorum. =) İyi forumlar

konuyu şimdilik sildim
program test edilicektir.
ilgin için tşk'ler gotcha.

Çok sıradışı bişey olmazsa adult linkler, adult bölüme yada pmle.. tesekkurler

Gєηco' Alıntı:
biraz kaba üslub kullanmış arkadaş bence haklı..

şerefsiz Lafı kaba bir üslup mu sence? Yani forum kuraLLarında yer aLan kişiLere aşağılayıcı hakaret niteliği taşıyan sözLer arasında yer aLmıyor
hımmm bunu öğrendiğim iyi oLdu şeref demek ki kişiye gören değişen bir kavram sağol iLgiLendiğin için

أĸяα' Alıntı:
şerefsiz Lafı kaba bir üslup mu sence? Yani forum kuraLLarında yer aLan kişiLere aşağılayıcı hakaret niteliği taşıyan sözLer arasında yer aLmıyor
hımmm bunu öğrendiğim iyi oLdu şeref demek ki kişiye gören değişen bir kavram sağol iLgiLendiğin için

madem öyle sokaktan birini tut şerefsiz de bakalım ne oluyor?

Saçmalamayalım

أĸяα' Alıntı:

ikra ben senle tartışmaya girmiycem çünkü diğer konulardada
dikkat ediyorum..yorumlarını.. konuyu nereye çekersen oraya gider..
şeref haysiyet demektir şerefsiz demek şeref yoksunu hain niteliginde bir sözdür
ve arkadaş o kadar sözün ardından ataya saygı ve sevgi duymayanlar
şerefsizdir die bi kelime kullanmış ewt biraz kaba bir üslup onu bende gördüm
ve bence yerinde olmasada yanlış bişyde değil o konu içinde zaten ilerleyecegini düşündüğüm için konuyu kapattım.. neden bu kadar takıntılısın. ona anlama veremedim..

Hocus sen konuya tam vakıf olamadın dikkatli olursan anlarsın
Genco bende o konuya yakışmayan bir söz oldugu için yakışmadığından takıntıLıyım neyse sağoLun genede

tabiki kaba uslup fakat konu atatürk olduğundan biraz sinirlenmiş ki haklı bi sinir ;)

Vatanımızı, atamızı, milletimizi ve tabiiki dinimizi, eleştiren yada karalayanlara karşı üslubumuz zaman zaman sertleşiyor. Tabii ki bu gayet normal.

Fakat forumda da bazı kurallar var ve işlemesi gerekiyor. Lütfen anlayışlı olmaya çalışınız.

Şikayet linki vermek dışında diğer mesajlarınızı PM yoluyla iletiniz. Teşekkürler

Geri