Şikayet/İhbar Hattı

pc yi yarım saatliğine kapattım ama açtığımda ilkrehber.net/favicon zararlı içerik engellendi hatası ile siteye giremedim.
Neyse engellenen siteler kısmından ilkrehber.net i kaldırdım ve girdim.
Ama bu güne kadar hiç bir sorun olmadan girdiğim sitede bir anda güvenlik uyarısı yada engelleme görmek beni şaşırttı.Yeni scriptlerimiz mi var?

Eset smart security kullanıyorum.Şaşırdım doğrusu.

Aynı hata bendede var
Hata: Potansiyel tehlikeli içerik
Eset açıkken siteye giremiyorum, devre dışı bırakarak girebiliyorum

Aynı hata bendede var
Hata: Potansiyel tehlikeli içerik
Eset açıkken siteye giremiyorum, devre dışı bırakarak girebiliyorum

iyide,bu güvenlik açığına sebep olmaz mı?
sonuçta sitede dışarıya dönük bir dünya link tıklıyoruz.Güvenlik duvarı devre dışı ise bizi kim koruyacak? :001_tt1:

sevgili kent,
dün açılan ve bu günde gündeme getirilen eset s.s. sorunu ile ilgili bir bilgilendirmem olacak,
daha ünce yukarıdada değinmiştim ama bu gün başıma geleni aktarayım:
normal internet turlarımı attıktan sonra hh ye girdim ve eski portal sayfası dediğimde iframe ile ilgili bir güvenlik uyarısı verdi.Şaşırdım ve defalarca denedim her seferinde uyarı verdi.Konuyu araştırınca sitelerin index eçen kısımları okunduğunda çalışan zararlı bir yazılımdan bahsediliyor.Ve şu an pc ye format attım.Bu son mesajım olacak ta ki site ana sayfasında bu sorunun çözüldüğü yazana kadar.
Nod 32 yi devre dışı bırakın girin demek bu kadar kolay olmasa gerek.Sonuçta babamın oğluna güvenmem bu konuda.Kaldı ki scriptlerinizde arka planda çalışmayan bir zararlı yazılım olmadığının garantisi olsa Eset bu uyarıyı vermez diyorum.

Size kolay gelsin.

evet ya diz üstü pc den grmiyo ama masa üstü pc sinden giriyo

virüs uyarısı verıyo diz üstünden..forum virüslümü yoksa?

kaspersky 6.0.4 kullanıyorum herhangi bir problem yok.

arkadaşlar avira,panda ve norton yükledim bende normal çalışıyor virüslü olsa onlarda da uyarı vermez mi ?

Arkadaşlar Avira panda mcafe yükledim şuandada comodo yüklü bende bi sorun yok bilginize

Malwarebytes' Anti-Malware
Microsoft Security Essentials
Advanced SystemCare
AntiLogger

Sorun Yok

http://www.ilkrehber.net/programlar...ild-10_final-katilisiz-taze-taze-indirin.html

emre_mx Nickli Üyeden Alıntı
la pislik herif indirdiğime indireceğime pişman oldum 1 saat uğrasdım pc yi kurtarmak için onca işimin arasında ne biçim şeyler dağıtıyorsunuz millete .
windows açılamıyor senin şu dandik verdiğin şeyse sürekli hata veriyor boş bi ekran açılıyor öylece kala kalıyor . !!!!!!!!!!!!!

Hakaret gereği yapılmasın lütfen..

forumda herhangi bişeye tıklayım [profilim olsun,yeni yazılan butonlar olsun,yeni açılan konular olsun]tıkladığımda face sayfası açılıyr..

ne işe yarıyor bu aceba?

ufak bir çalışma var arkadaşlar inş en yakın zamanda problemlerin tamamı hallolucak ... şimdilik 30 sn gibi bir süre bekleyince normale dönüyor .herşey daha güzel olacak ...birkaç güne kalmaz ...

iyi forumlar dilerim ...

forumda herhangi bişeye tıklayım [profilim olsun,yeni yazılan butonlar olsun,yeni açılan konular olsun]tıkladığımda face sayfası açılıyr..

ne işe yarıyor bu aceba?

face account'un varsa duvarında paylaşmı beğenmi ne öle bi application var onu engelle bida çıkmaz

Geri